Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holtpont? Srácok ti, hogy vagytok vele?
Ilyen nekem is szokott lenni. Húzom addig, amíg a barátnőm el nem élvez, amikor viszont elélvezett és befejezhetném az istenért sem akar összejönni, olyankor órákig bírnám még. Nem tudom miért van fura. Meg akkor is szokott lenni, amikor már éppen hogy elélveznék, megállok, és folytatom, mintha a szervezetem úgy venné, hogy elmentem, de mégsem konyul le a lompos. :D
Te is hagyd a nőcid pihenni pár percet, azt jöhet a kövi menet.
Üdv. 24/F
ismerős,de engem sem zavar.
találd meg,hogy melyik póz a legizgatóbb számodra.
csak saját izlés: ilyen eset után,én megkérem páromat,hogy orálisan kényeztessen kicsit (esetleg kölcsönös francia), ami engem nagyon fel tud izgatni, de nem megyek el,hanem utána kutyapózban folytatjuk. én ilyenkor kikészülök,akármi van. ilyenkor én tudom diktálni a leegjobban a tempót,és közben még ő fel is egyenesedhet, megtudom fogni a melleit. (igazából markolni,ami más pózban ennyire nem tud jól sikerülni)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!