Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Holtpont? Srácok ti, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holtpont? Srácok ti, hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak nálam fordul ez elő, de amikor a barátnőmmel együtt vagyunk és az előjátékot "befejeztük", a szex közben van egyfajta holtpontom (kb.: 5-7 perc), amin ha átesek mondhatni akármeddig tudnám húzni a dolgot. Persze ez időszűkében, de mégis kellő élvezetet nyújtva kellemetlen tud lenni. Más is van ezzel így? És ha igen akkor mit "tesz" ha a holtpont megvolt, de időhiány miatt el kellene menni?
2009. szept. 24. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nekem is szokott lenni. Húzom addig, amíg a barátnőm el nem élvez, amikor viszont elélvezett és befejezhetném az istenért sem akar összejönni, olyankor órákig bírnám még. Nem tudom miért van fura. Meg akkor is szokott lenni, amikor már éppen hogy elélveznék, megállok, és folytatom, mintha a szervezetem úgy venné, hogy elmentem, de mégsem konyul le a lompos. :D

Te is hagyd a nőcid pihenni pár percet, azt jöhet a kövi menet.

Üdv. 24/F

2009. szept. 25. 00:28
 2/7 A kérdező kommentje:
mintha csak én válaszoltam volna:) rendben meg teszek mindent eddig nem volt panasz a dolgokra csak az időszűke miatt necces, ha van rá 40 percünk és a holtpont után, még mennek a dolgok.(nem felvágásból mondom!)
2009. szept. 25. 17:28
 3/7 anonim válasza:
Nekem kb. 10-15 perc után szokott ilyen lenni. Lehet, hogy a szervezetem orgazmusnak veszi, ha egy picit már vissza kell tartanom. Ilyenkor általában le is lankadok.
2009. szept. 27. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
nemtom nálam ilyen nincs max úgy ha már az az 5. menet aznap és akkor nehezebben megyek már el mint első alkalommal volt már hogy nem is.
2009. szept. 27. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:
ismerős...húzod amíg el nem megy a csaj és utánna már nem megy :)) lehet attól is h jobban kitágul. de ilyenkor az atyaúristen se segít :D
2009. szept. 27. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
a baratomnak is vannak ilyen "problemai" ami nem is baj mi tobb mint 1 oran at csinaltuk es megsem ment el!probaltam kezzel is de nem ment neki...nekem ez nem baj en elvezem, csak elfaradok! furak vagytok ti fiuk! 17/L
2009. szept. 27. 14:58
 7/7 anonim válasza:

ismerős,de engem sem zavar.

találd meg,hogy melyik póz a legizgatóbb számodra.

csak saját izlés: ilyen eset után,én megkérem páromat,hogy orálisan kényeztessen kicsit (esetleg kölcsönös francia), ami engem nagyon fel tud izgatni, de nem megyek el,hanem utána kutyapózban folytatjuk. én ilyenkor kikészülök,akármi van. ilyenkor én tudom diktálni a leegjobban a tempót,és közben még ő fel is egyenesedhet, megtudom fogni a melleit. (igazából markolni,ami más pózban ennyire nem tud jól sikerülni)

2009. dec. 28. 11:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!