Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen élményetek volt mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen élményetek volt mikor párotok a szátokba élvezett?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni, szerintem ö is szeretné csak nem mondja. Milyen? Kicsit félek tőle, mármint attól hogy nem lesz jó és rossz érzést okozok neki..

Véleményeket szeretnék milyen volt mikor legelőször egy pasi a szátokba élvezett!

2009. szept. 24. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Én soha nem lennék rá képes,még akkor sem,ha a párom is akarná.Az nem a számba,hanem máshova való.Nem tudnék utána enni egy falatot sem többé.
2009. szept. 24. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Első pár alkalommal furcsa volt, mert még kezdő voltam és nem tudtam, hogyan tartsam a fejem közben és mindíg a torkomra ment és picit kellemetlen volt, de ma már semmi extra, nem zavar.

Amúgy ez a szeretné, csak nem mondja... Bocsi de ezt megmosolyogtam :)

19/L

2009. szept. 24. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én....nem tudom..úgy voltam vele..hogy szerintem semmi undorító nincs benne....

A párom nagyon meg is lepődött ezen...mondta hogy mindjárt elmegy...de én ahelyett, hogy átadtam volna neki az irányítást...csak folytattam..és iszonyú jó érzés volt...

maga az..hogy örömet okoztál neki...úgy, hogy neki sehhez semmit sem kellett tennie csak élvezni a helyzetet....

Egyébként olyan érzés..mint amikor a szádba spriccelsz valami inni valót vagy valami folyadékot...

Először kicsit fura...de annyira nem sok, hogy fuldokolni kezdj tőle vagy valami...:)

Szóval szerintem jó érzés...csak én speciel kicsit elfáradok a végére...

Hát ha szeretnéd tedd meg...De ezt neked kell érezni hogy kész vagy-e rá...

2009. szept. 24. 19:43
 4/5 anonim válasza:
le is nyeled?:D
2009. szept. 24. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
fújjjjj... nem lehet valami csövön keresztül a pasi szájába vezetni?
2009. szept. 25. 19:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!