Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha van barátnőm, és közben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van barátnőm, és közben a legjobb barátomat kielégítem orálisan, az megcsalás?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem meg mindketten lelkinyomorékok vagytok. Ne szakítsatok, összeilletek. Sok boldogságot.
2009. szept. 24. 21:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Uhhhh... Azta mik vannak! Egyébként ha logikusan nézzük akkor a smárolásnál amit a csaj csinált, nemi szervek nem érintettek a te dolgodnál viszont, hogy hapsi létedre leszopod a havert, igencsak! Akkor most melyik is a durvább? A csaj nem szopta le az exét! De basszus te leszoptad a barátod! Az már megcsalás! Azta....
2009. szept. 24. 21:04
 13/19 A kérdező kommentje:

jó de az övében több érzelem volt...

Amúgy meg oda-vissza volt a szo..najó inkább nem égetem magam...nem érdekel.akkor is lelki-testi barátok vagyunk a barátommal.nem bántam meg.de a barátnőmet szeretem,halálosan belé vagyok zúgva.a barátom meg mindig is a barátom lesz.és ettől nem fog semmi megváltozni. max kicsit szorosabb lett a kapcsolat :D

2009. szept. 24. 21:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezek szerint csak leszoptad, de semmi b.zulás nem volt, ugye?

Nevetséges milyen "kapcsolatok" vannak mostanság...a barátnőm csókolózott valakivel, én meg cserébe részegen lecidázom a haverom - hát lesz miről mesélni az unokáknak!

2009. szept. 24. 21:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy halálosan szerelmes lennél a csajba. Vagy nem tudod, hogy ez mit jelent.

Ha nem mondtad volna, hogy bi vagy akkor ráfoghattad volna a piára, de így egyértelmű a megcsalás. Kötelességed elmondani neki. Légy férfi(?) és mondd el neki.

Üdv. 24/F

2009. szept. 25. 00:41
 16/19 anonim ***** válasza:

aaaa ,az nem az ,csak szopogass meg le egy par haverodat.

Bill Clinton is azt mondta,hogy az nem sex...

2009. szept. 25. 10:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Megcsalás. De ha ő az exével smárolgat, akkor ezt is tolerálni fogja ^^ Mondd el neki, majd csináljátok négyesben. Tuti élmény lesz.
2009. szept. 27. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:
2010. júl. 1. 00:48
 19/19 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 2. 00:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!