Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biztonságos lesz így a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonságos lesz így a szex?

Figyelt kérdés
Még nem szedek fog.gátlót, óvszerrel védekeznénk. Mire kell nagyon odafigyelni, hogy ne szakadjon ki az óvszer? Vagy ennek mekkora lehet az esélye? És annak, hogy nem megfelelő méretű az óvszer? Mit kell tennem, ha ezek megtörténnek? Legyetek szívesek, írjatok le mindent! És tudom, hogy nagyon sokan csak óvszerrel védekeznek, de tartanom kellene attól, hogy baj lesz?
2009. szept. 24. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Jó minőségű óvszert vegyetek, ne spóroljatok rajta, hiszen egy gyereket nehezebb felnevelni...több pénzbe is van...!

Az óvszer tárolására is figyelni kell!!! Nem szabad szűk helyen tárolni. Pl.: pénztárcában farzsebben NE tároljátok!

Maximum a dobozzal együtt rakjátok zsebbe!

Felhelyezésnél nagyon kell ügyelni, hogy nehogy fordítva rakjátok fel...

illetve, hogy a végét a felhelyezésnél be kell fogni...az az ondótartály...a hüvelykujj és a mutatóujj közé befogni és a makkra helyezni és úgy legörgetni a péniszre...!

Azért fontos befogni, hogy ne kerüljön bele levegő, mert ha levegő marad benne...az elélvezéskor kiszakadhat...!

Az óvszert CSAK teljesen merev péniszre szabad felhúzni!

Arra is figyelni kell, hogy ha már rajta van a gumi, utána nehogy lelankadjon, mert hiba merevedik megint, közben levegő kerül alá...

Általában jó minden óvszer (méret szerint), de ha a barátodnak 16 cm-nél hosszabb, lehet érdemes keresni "xxl"-es óvszert.

Azt, hogy milyen jó...hát egyik fogamzásgátló eszköz sem nyújt 100%-os védelmet!

A tabletta egy kicsit jobb (a terhességi indexe), de ha jól használjátok és mindig leellenőrzitek a végén, hogy nem szakadt-e ki, akkor nem lehet baj!

Ha kiszakad...azonnal menjetek 72 órás tablettáért!!! Mert minél hamarabb be kell szedni!!!

Remélem segítettem:)

2009. szept. 24. 18:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is óvszert használtam amíg nem szedtem fog.gátlót! Az előttem válaszoló mindent leírt ezeket ha betartjátok nem lesz semmi baj! Talán még annyit írnék, hogy minden kétséget ki tudjatok zárni az esetleges bakik miatt, ha az óvszer lekerül fujjátok fel! Így a legkissebb szakadás is kiderül ha van! De ez nagyon ritka! Velem 1-szer fordult elő 5 év alatt!
2009. szept. 24. 21:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!