Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik mennyire szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mennyire szeretnek orálisan kényeztetni egy nőt?

Figyelt kérdés
Általában melyik a legbeváltabb "taktika"? Körözés? Hüvelybe bedugni a nyelvet? Tudom, hogy egyénfüggő, de mégis mi a leggyakoribb?
2008. jún. 13. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Ha tudod, hogy egyénfüggő, akkor mit vársz? Egyéni véleményeket tudunk csak írni. Hozzád hasonló átlagemberek vagyunk, mi sem tudjuk, hogy mi a leggyakoribb...

Egyébként mint minden más, ez is sok mindentől függ, és egyáltalán nem redukálható le egy-egy mozdulatsorra. Minél több módszert ki kell próbálni, és így ki lehet tapasztalni, az egyénnek megfelelőt.

2008. jún. 14. 01:23
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
nem ám magadtól jössz rá, hogy az adott partnernek mi a megfelelő!Meg ne keféljük online?
2008. jún. 14. 06:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Én személy szerint azt szeretem, ha a csiklómat nyalogatja a párom fel-le, először lassabban és kisebb intenzitással, majd egyre gyorsabban és erősebben, ha már eléggé felizgultam.

A borosta elég zavaró lehet, úgyhogy jól ki kell nyújtania szegénynek a nyelvét. De nagyon szereti csinálni, főleg azért, emrt óriási örömet és élvezetet nyújt nekem vele.

2008. jún. 14. 15:10
 4/4 anonim válasza:
100%
Én a Feleségemmel általában mindig ugykezdödik , hogy a Szeméremnél kezdemel puszilgatni. Utána megyek a Csikloja felé és miután beveszem a számba . Ovatossan a Hüvelybe helyezem az ujjam és ovatosan simogatom belülrö . Eközben biztos egyszer elélvez és kihuzom az újjam és a nyelvemmel nyalogatom . Biztos az orgazmushatása és őközben simogassa a Péniszemet. Enél jobb kielégulést nem tudok elképzelni már és ő is nagyon kítud elégulni. Vanmikor egyóra allat 8szor is elélvez és közben fantaztikusan simogat.Elöször még nem akkarta de mostmár inkáb csa igyszeretkezunk.Ő sohanemveszi a szályába de nekem is nagyon jó igy.
2008. jún. 14. 19:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!