Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kutyák állandóan rám másznak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutyák állandóan rám másznak és szexuális zaklatnak. Vajon a feromonjaim vagy a testszagom miatt van, hogy felizgulnak a jószágok?

Figyelt kérdés
Egy számomra is kínos kérdés következik. Sajnos a hímkutyák állandóan meg akarják "termékenyíteni" a lábam (szerencsére a közelmúltban nem nagyon találkoztam bernádhegyivel vagy egyéb nagyobb testű kutyával) A helyzet azonbam kezd durvulni, pl múltkor 4 kóbor kutya majdnem megerőszakolt az utcán. Egyre jobban aggaszt. Mit tegyek, milyen tanács segíthet? Talán a testszagom vagy testem által kibocsátott feromon a ludas?
2008. jún. 13. 23:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%
Gázsprét a pofájukba, majd jobban vigyáz rá a gazdájuk legközelebb.
2008. jún. 14. 00:25
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
nincs véletlenül kutyád vagy valami állatod? csakmert leeht hogy annak a szagát érzik rajtad.
2008. jún. 14. 01:29
 13/24 anonim ***** válasza:
9%
amit veled csinálnak a kutyák, csináld te is azt a gazdájukkal, majd rájönnek milyen kellemetlen is ez
2008. jún. 14. 06:39
 14/24 anonim ***** válasza:
37%
Ez meg egy jó nagy kamukérdés...uff
2008. jún. 14. 12:24
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
????? :)
2008. jún. 14. 14:03
 16/24 anonim ***** válasza:
60%

Hát ez ciki XD

Használj valami olyan parfűmöt vagy valamit olyan szagot amit utálnak a kutyák és fújd be a lábodat. :D

2008. jún. 14. 14:55
 17/24 anonim ***** válasza:
64%

Na most komolyan, emberek!

Elképzelhető, hogy valamilyen szag. Nem használsz véletlenül olyan feromonos hajzselét? Esetleg az a ludas. Amúgy engem is zaklat a kutyánk, de csak akkor, amikor megjön, és megérzi a vér szagát.

2008. jún. 14. 19:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyi,vannak kutyariasztó szerkezetek,ami olyan hangot ad ki,hogy nem bírják,síp stb...

Vegyél gázsprayt ha nagyobb kutya megy feléd,de vannak olyan sprayk is,amit lakásba találtak ki,hogy bizonyos helyiségekbe ne menjen az állat.Állateledelesnél keresd.Ha pedig választ akarsz ne a te orvosodhoz menj,hanem állatorvost kérdezz!

2008. jún. 14. 20:02
 19/24 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem téged is felhívott a Gyuri hogy "Ne fürgyé le!"

Szerintem az ellenkezője hatásosabb...és a felrugós megoldás se rossz...

2008. jún. 15. 18:10
 20/24 anonim válasza:
Jó erős spré vagy parfüm a ruhára,azt minden allat utálja és inkább odébb megy.Tapasztaltam.
2008. jún. 20. 08:54
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!