Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rövid a puncim. Ez rendellenes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövid a puncim. Ez rendellenesség?

Figyelt kérdés
Eléggé rövid belül a puncim...
2009. szept. 24. 14:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kb. 8 cm hosszú alaphelyzetben a hüvely hossza. Irgalmatlanul tud viszont alkalmazkodni, mind széltében, mind hosszában. Biztos, hogy teljesen normális.
2009. szept. 24. 14:35
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Mivel mérted le? puncimérővel?

Amúgy van akinek rövidebb a hüvelye és hosszabb, de óriási differenciák nincsenek. Ha mondjuk az első ujjpercessel a méhszájadat érzed ( ami nem valószínű) akkor az igen rendellenesség.

2009. szept. 24. 14:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Valóban nem egy ujpercnyi rövidségű, viszont szerintem ezért fáj az alhasam sexnél, mert egy picit rövidebb mint kellene...Nőgyógyásznál voltam semmiféle gyulladást nem találtak nálam szóval mást nemtudok elképzelni..
2009. szept. 24. 14:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy hány éves vagy:)))
2009. szept. 24. 14:44
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem is szokott fájni néha ha nagyon bent van a szerszám,de az nem attól van,hogy rövid a puncid. hozzáér a párod pénisze a méhfaladhoz azt hiszem.
2009. szept. 24. 14:45
 6/13 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, üm szerintem közre játszhat ez is :/
2009. szept. 24. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:

nemlehet h a párodnak van kicsit méretesebb farka?:D

az én puncim nem rövid, de a páromnak kicsit nagyobb van, és bizonyos pozíciókban nekemis fáj az alhasam

2009. szept. 24. 14:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Átlagos mérete van 15 körül
2009. szept. 24. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért fáj, mert gyerek vagy még és növésben is lehetsz, lehet, h még nem érte el a végleges nagyságát a hüvely. Eggyel több ok, h ne szexelj gyerekkorban.
2009. szept. 24. 15:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam ilyesmire is köszi
2009. szept. 24. 15:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!