Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy jobb csajok? Hirtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jobb csajok? Hirtelen vagy ha érzitek hogy orgazmusa lessz a fiúnak hogy szeretitek jobban? Szoktátok tudni, érezni hogy spriccelni fog?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sose érzem előre, csak a Kedvesem arcán látom. Mindenképp jó. De ha húzni akarod, mert a lánynak lassan megy, akkor vissza kell tartanod, azt meg mindenképp észre lehet venni, ha már majdnem elmész és leállítod magad. 20/N
2009. szept. 23. 01:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

a testén én sem érzem, csak az arcán látom :) ez a látvány az egyik legszebb a világon :)

esetleg orális szex közben érzem h "mintha készülne vmi kitörni"

2009. szept. 23. 02:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én érzem,olyankor nagyonpicivel de megnő,plussz a mozdulatokbol is tudom,meg ugye látom

(ehhez kellett idő mire kialault hogy tudjam minden egyes porcikájának a mozdulata mit jelent)

22/L

2009. szept. 23. 07:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes rezdüléséből érzem, amikor spriccelni készül, és attól mindig elalélok:D Olyankor kicsivel nagyobb vehemenciával teszi a dolgát, a ritmus is totálisan a helyére kerül. Odavagyok érte, mert többnyire nekem is ekkor sikerül elmennem:)
2009. szept. 23. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindíg tudom, hogy mikor fog elmenni a párom. Szerintem elég könnyen lehet érezni.
2009. szept. 23. 10:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!