Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felizgatni egy lányt?
hogyan lehet felizgatni egy lányt ott lent? a megujjazást félretéve. szoval mit csináljak? mit javasolnátok?
(bocsi elég hülyén fogalmaztam meg :D)
Vidd el egy kirakat elé :-)
Amúgy: nem "ott lent" kell kezdeni. Sokfelé kell simogatni és csókolni - és, ha már elég izgatott, akkor lehet simogatni ott is. Ügyesen. Ha ő is mozog, akkor figyelj, mert azt nem árt utánozni.
Rengeteg erogén zónánk van!!! Sose lenn kezd
Először szerintem csókok
Aztán simogatás mindehol. Cirógazs meg a nyakát, a hasát a cicijeit és ha már érzed hogy szinte remeg a kezeid között akkor térj rá hogy oda nyulkálsz ahova végső célod eljutni!!!
Nálam ez beválna az tuti!!! Ja és azt se vadul hanem finoman lágyan ha érzed hogy száraz akkor kicsit nyálazd meg az ujjaidat!!! fonos!
Jó szorakozást!
22:46 os :DDD
van benne valami :P
Pár napja volt egy kérdés, 2en regényben leírták a technikájukat.. sztem elég jól megírták :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__41..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!