Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet felizgatni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet felizgatni egy lányt?

Figyelt kérdés

hogyan lehet felizgatni egy lányt ott lent? a megujjazást félretéve. szoval mit csináljak? mit javasolnátok?

(bocsi elég hülyén fogalmaztam meg :D)

2009. szept. 22. 22:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%
a csiklóját célozd, de finoman, azzal nyerő leszel. persze ezt így helyből nemfogod tudni jólcsinálni, ehhez szükség van gyakorlásra, és arra h tudd hogyan a jó a lánynak.
2009. szept. 22. 22:30
 2/18 A kérdező kommentje:
igazábol már csináltam ugy bugyin kivül. éreztem hogy "nedves" ez most az hogy élvezte?:D és közbe leföl mozgatta a csipőjét :D
2009. szept. 22. 22:34
 3/18 anonim ***** válasza:
Akkor folytasd :D. Figyeld a reakciókat, ezt csak tapasztalni lehet.
2009. szept. 22. 22:39
 4/18 A kérdező kommentje:
oké köszi a választ :D
2009. szept. 22. 22:44
 5/18 anonim ***** válasza:

Vidd el egy kirakat elé :-)

Amúgy: nem "ott lent" kell kezdeni. Sokfelé kell simogatni és csókolni - és, ha már elég izgatott, akkor lehet simogatni ott is. Ügyesen. Ha ő is mozog, akkor figyelj, mert azt nem árt utánozni.

2009. szept. 22. 22:46
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Keresd meg a rejtett pontjait és nem is kell le nyúlnod. Ilyen pontok: nyak, mell, váll, comb belső simogatás, derék hát csókolgatása stbstb hidd el sokat ér ha jól csinálod:D
2009. szept. 22. 22:49
 7/18 anonim válasza:
76%

Rengeteg erogén zónánk van!!! Sose lenn kezd

Először szerintem csókok

Aztán simogatás mindehol. Cirógazs meg a nyakát, a hasát a cicijeit és ha már érzed hogy szinte remeg a kezeid között akkor térj rá hogy oda nyulkálsz ahova végső célod eljutni!!!

Nálam ez beválna az tuti!!! Ja és azt se vadul hanem finoman lágyan ha érzed hogy száraz akkor kicsit nyálazd meg az ujjaidat!!! fonos!

Jó szorakozást!

2009. szept. 22. 22:53
 8/18 A kérdező kommentje:
köszi :D amúgy természetes hogy nem ott kezdem elöször mindig csak csókolgatás simogatás és hamár tudom hogy lehet akkor megyek lejjebb :) mindig csak olyat csinálok ami neki is jó :)
2009. szept. 22. 23:11
 9/18 A kérdező kommentje:

22:46 os :DDD

van benne valami :P

2009. szept. 22. 23:14
 10/18 anonim ***** válasza:
67%

Pár napja volt egy kérdés, 2en regényben leírták a technikájukat.. sztem elég jól megírták :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__41..

2009. szept. 22. 23:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!