Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élvezhetném a szexet? 16/L
Figyelt kérdés
Mindig van előjáték kb fél óra,és utána akármilyen pózba csináljuk nincs hüvelyi orgazmusom.Ugymondd "rossz" látni ahogy a párom ennyire élvezi(persze nem kell komolyan venni,örülök h neki jó),de nekem olyan semleges a dolog.Pedig alig várom már hogy odakerüljön a sor de mégse.A barátom elélvez,én meg felállok mintha semmi nem történt volna. :S Sokat foglalkozik velem nem ez a gond.De akkor mit tegyek?2009. szept. 22. 20:50
1/14 anonim válasza:
Lazulj el, ne görcsölj rajta!
2/14 anonim válasza:
rosszul használja. mond meg neki, h mi a gáz, máskülönben nem lesz jobb!
3/14 A kérdező kommentje:
és még annyit hogy imádom a barátom,és fog gátlót is szedek szoval elvileg jobbnak kéne lennie :S
2009. szept. 22. 20:59
4/14 anonim válasza:
a foggátlótól nem lesz jobb a szex:D
amúgy sok nő abszolút nemképes a hüvelyi orgazmusra, lehet teis pont közéjük tartozol. nekik marad a csikló orgazmus inkább erre gyúrjatok rá.
5/14 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam a legeslő barátommal. Sose tudtam elmenni, pedig már vártam h nah nah majd most..de nem:S És a pasi meg annyira élvezte ...nekem meg semmi se volt:S Aztán a kövi barátomnál már javult a helyzet.Amit nem gondoltam volna, meert azthittem h akkor biztos bennem van a hiba. De a sok petting segített a dolgokon, mostmár tudom h mi a jó nekem, mi izgat, mi nem, mitől tudom pillanatok alatt elmenni , mitől nem.
Szal ajánlom nektek is;)
6/14 anonim válasza:
Álj le a tabiva, és élvezni fogod... Sok nőnél ez a gond...
7/14 anonim válasza:
Ha nem lazulsz el és azon görcsölsz, hogy már elélvezhetnél, akkor soha a büdös életben nem fogsz elélvezni. Azonban ha ellazítod magad és csak a pillanatnak élsz, akkor sikerülni fog. Ám vannak olyan nők akik már vagy 40 éve élnek nemi életet és még soha sem volt orgazmusuk. Hát ilyen is van. Szóval, szerintem 16 évesen nem olyan nagy probléma...
9/14 anonim válasza:
17 vagyok, nem voltam pasival, nem is tervezem mostanság, mert tudom, hogy nem állok rá készen...ennyi az egész. Neked ez még annyira új, hogy nem tudod kezelni a helyzetet, annyire sem, hogy elmondd a barátodnak, hogy nem mész el, és hogy tegyen érte valamit szex közben is, és ne csak szimplán ő élvezze...és ha szex után csak úgy felkelsz az ágyról, és öltözködsz, az a te hibád. Mondd meg neki, hogy nem mentél el, h szar volt, és hogy többet akarsz. Beszélni kell, ha nem megy magától. És ha 16 vagy, akkor ugyebár nem fog magától menni....
10/14 A kérdező kommentje:
tudja hogy nem szoktam elmenni,mert már beszéltünk erről.ezért is kérdeztem,hogy mit tegyek,hogy jobb legyen
2009. szept. 26. 11:43
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!