Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer volt az a felállás a pasim egy másik fiu és én addig hűséges voltam nem akarom megtenni de miért jár az a fejembe jo lenne másal is ha?
Hát nekem sem világos, hogy mit akar. Viszont, lehet, hogy én vagyok "prűd", de én nem szeretném soha ugy csinálni, hogy a csajom, én meg még valaki. Sztem ha igazán szereted a csajt, akkor nem szeretnéd látni, hogy más is hozzányúljon! Bár, ez lehet, hogy csak az én véleményem, de így gondolom és kész.
Viszont a két nő+én felállást szívesen kipróbálnám. CSak abba meg az én csajom nem akart belemenni, végülis érthető okokból :)
Húdeösszetettmondat!XD Magyar nyelvtan RulZ... Na, mindegy.
Szerintem el kéne gondolkoznod azon, hogy tényleg jó e neked a pasiddal, tényleg jól megvagytok e még együtt, mert ha mással akarod csinálni, akkor ott valami probléma van.
:D :D :D ez se semmi errol jut eszembe h
"A kiralynot megolni nem kell! Felnetek jo lesz! Ha mindjajan beleegyeztek, en nem, ellenzem!" VAGY
"A kiralnot megolni! nem kell felnetek! jo lesz ha mindjajan beleegyeztek, en nem ellenzem !"
Hat ennyi lenyege van kedves barataim annak h hasznaljuk e az irasjeleket vagy nem...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!