Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férjem 20 évvel idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem 20 évvel idősebb nálam és abszolút érzéketlen az ágyban. A beszélgetések semmire nem vezettek.34 éves vagyok, szép és életvidám- és hiányzik a gyengédség. Keressek szeretőt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szeretőt ne, mert akkor egy életre leírtad magad. Ha annyira rossz a férjeddel, miért nem hagyod ott?
2009. szept. 22. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én párom is 19 évvel idősebb, mint én, de nem hiszem, hogy a korkülönbség okozza a problémát. Nem tudom, hogy mit értesz "érzéketlenségen", de a beszélgetés tuti, hogy nem hoz rendbe semmit.

Szerintem próbáld ki, hogy egy új helyszínen vagytok együtt, vagy elmentek vacsorázni, és közlöd vele halkan a fülébe súgva, hogy nagyon megkívántad, siessetek haza...

Vagy otthon fürdés után kend be az intim testrészét babaolajjal, vagy síkosító géllel, garantált, hogy nem lesz "érzéketlen". SEMMI ESETRE SE keress "szeretőt", ne alázd meg sem magad, sem a férjedet!

Ha leírnád, mi jelenti a konkrét problémát, többet tudnék segíteni!

2009. szept. 22. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

látod, ezaz egyik hátránya az ekkora korkülönbségnek. te 34 vagy, életerős, vidám, fiatal nő, ő pedig 54 éves, lassan nagyapának való...szerinted????

ne keress szeretőt, gondolom amikor összejöttetek, tisztában voltál azzal h ez bizony nagy korkülönbség, és előbb utóbb kifog ütni (vagy nemfoglalkoztál vele, mert ilyenkor még sosem gondolnak erre a nők h mi lehet később).

bevállaltad ezt a nagy korkülönbséget, akkor most ne kezdj el szeretőt keresni.

2009. szept. 22. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek mentél hozzá egy 20 évvel idősebbhez?
2009. szept. 22. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Ird már le, hogy ennyi idősen miért mentél hozzá egy vénemberhez, aki még az ágyban sem teljesít?
2009. szept. 22. 15:35
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne hallgass a többiekre. Van megoldás, ami hasonlít a szeretőségre, de mégsem az... Ment privát üzenet.
2009. szept. 22. 16:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha lelki társad és más téren nincs probléma akkor a vibrátor a megoldás. Az nem megcsalás, akár nézheti is, még az is lehet hogy izgatónak találja majd :)

Tényleg olcsón kaphatsz vibrátort, aztán ha nagy ritkán kapható rá a férjed akkor csinálod vele is :)

2009. szept. 22. 19:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! 3 éve vagyunk együtt a férjemmel. Szerelemből mentem hozzá. Azt gondoltam, majd változnak a dolgok. Mostmár ott tartunk, hogy egyszerűen nem vesz tudomást arról, hogy én is ott vagyok mellette az ágyban, van hogy egy esemény 1-2 percig tart. És ami nagyobb gond, hogy azt sem veszi észre, ha valami nagyon nem jó nekem. Nem a vibrátor hiányzik, mert nyilván megoldja az ember akár anélkül is, hanem a gyengédség és az odafigyelés. Az önkielégítés csak önámítás ilyen téren, és utána sokkal megalázottabban érzem magam...
2009. szept. 23. 10:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia, azóta mi történt? Elváltatok? Vagy lett szeretőd? Vagy megjavultak a dolgok?
2009. dec. 26. 21:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Mi történt veletek azóta? Megoldódtak a dolgok? Vagy lett szeretőd? Sztem érdekelné ez a többieket is, akik tanácsot adtak Neked, segítettek:)

Remélem írsz, h mi lett veletek:)

szia:)

2010. máj. 23. 23:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!