Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy nem szoktam elélvezni?

Figyelt kérdés

A barátommal mikor együtt vagyunk mindig csak addig csináljuk amíg ő el nem megy. Én még úgy igazából soha nem élveztem el. Nagyon élvezem vele a sexet de nem élveztem még el. Mikor ő elmegy mindig abbahagyjuk. Nem akarom ezzel megbántani, mert azt fogja hinni hogy nem jó az ágyban. És kérdezte tőlem hogy mióta gyógyszert szedek hányszor NEM mentem el. És én meg nem akartam neki azt mondnai hogy még egyszer se mentem el. Azt mondtam hogy, 1x 2x :S De végre már énis seretném úgy istenigazából élvezni a sexet :)

Hogy mondjam meg neki hogy ne bántsam meg?

2009. szept. 22. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Akarsz egy jó tanácsot? De nem fog tetszeni.

Nem kellett volna hazudni.

2009. szept. 22. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én fél évig nem mondtam el neki, aztán egyszercsak megbeszéltük. Nem vette rossz néven, az esett neki rosszul hogy nem voltam őszinte vele, így utólag rájöttem hogy tényleg hülyeség volt. Én akkor mondtam el neki mikor rákérdezett... Legyél vele őszinte, mond el neki azt is hogy jó vele , DE:) Sok sikert Neked.
2009. szept. 22. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ott cseszted el, hogy eleve hazudtál neki, nem merted felvállani a véleményed.

Most belestél a saját kakidba, mert nem csak a véleményedet kell majd felvállani, hanem azt is hogy hazudtál, amit a csávó nagy valószinűséggel zokon fog venni, mert eléggé önbecsülés romboló, hogy nem tud kielégíteni és ezért hazudtál neki, ahelyett hogy időben szóltál volna neki, hogy javítani tudjon.

ha szerencséd van egy vajlelkű megértő barátod van túlteszi magát rajta, de sosem lesz biztos benne hogy igazából élvezed, vagy megint kamuzol?

Vagy a másik lehetőség hogy megsértődik és befejezi. Majd ha meg ujrakezditek, ugyanaz mint az első, már nem fog bízni.

Gondolj bele, te ott tornázol az ágyban, pasid eljátssza hogy ennyire élvezi, majd egyszer csak közli, hogy bocsika, hogy nem szóltam, de igazából nem élveztem veled egyszer sem a szexet, mert nem jól csinálod, és hazudtam, hogy ne sértődj meg........

ugye, hogy ugye?

27/N

2009. szept. 22. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen őszinte vagy a pároddal. Ez a hosszútávú és kiegyensúlyozott kapcsolatok alapja.
2009. szept. 22. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem "csesztél el" semmit, pláne nem véglegesen!

Átérzem a problémádat. Hogy ne ess még nagyobb katyvaszba, szerintem mondd azt neki, hogy MOSTANÁBAN ezt vagy azt már nem élvezed ANNYIRA, mint korábban, javasold, hogy próbáljatok ki mást... A szex, az együttlét nem erkölcsrendészet, úgy gondolom, normális, hogy adódik olyan dolog, amit csak nagyon nehezen tudunk elmondani a partnerünknek. Egy kis kegyes hazugsággal még időben orvosolható a dolog.

Egyébként meg - jegyzem meg halkan - visíthatunk, ahogy kedvünk tartja, ha a férfi igazán figyel, mindent észrevesz... Ebben a játékban ő is benne volt...

2009. szept. 22. 14:38
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2009. szept. 22. 18:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!