Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-22 évesen mennyire "késő" elkezdeni a szexet? 21/F
Semennyire! Jézusom, na gondolj ilyenekre. 21 évesen attól még lehetsz ugyanolyan jó az ágyban, mint bárki más. Persze, tapasztalat kell, de fél év alatt simán behozod szerintem a lemaradásod. Az, hogy ki mennyire jó az ágyban nem kor, hanem fantázia, érzékiség és szenvedélyfüggő. Egy 16 éves fiú nem tud éretten szeretkezni, meg tudja tanulni. Még kicsi 16 évesen. Mivel te érettebb vagy, szerintem sokkal jobban fel vagy készülve a szexre, mint ők. Ne legyen emiatt kisebbségi komplexusod!
20/L
Az, hogy egy férfinak mennyi partnere volt előttem, egyáltalán nem függ össze azzal, hogy mennyit kell tanítgatni. Minden új partnerrel elölről kell kezdeni, mert mindenki mást szeret.
Másrészt meg bizonyos szempontból jó, hogy nem kezdted hamarabb, mert így legalább nem fenyeget a kiégés veszélye.
27/n
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!