Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy jövök rá hogy foghatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jövök rá hogy foghatom már barátnöm fenekét vagy nyúlhatok oda is? éS mennyi idö után engedik?

Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani se meg h nem akarja meg h rossz neki :) mennyi idö után lehet kb 1 hónap?
2009. szept. 20. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
Én pár alkalommal már fogdostam rendesen. :D
2009. szept. 20. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Öleld át a derekát, és finoman csúsztasd lefele a kezed, szerintem érezni fogod, hogy mikor vagytok már olyan viszonyban :)
2009. szept. 20. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nagyon változó mert első komolyabb kapcsolatomnál 4 hónap után engedtem a mostaninak meg kb 1 hónap ez függ sok mindentől szerintem kezd el a hasánál és ha nem tiltakozik akkor folytasd onnantól már úgyis alakul

16/L

2009. szept. 20. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

remelem nem tarsasagban...mert ha igen en rugnalak tokon egybol...

amugy mi 2 eve vagyunk egyutt es max kettesben engedelyezem neki...uzletben, parkban utcan...tarsasagban kizart, mert izlestelen,

2009. szept. 20. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
én állandóan fogdosom bnőm seggét és nem zavarja :D kb. 1 hét telt el a kapcsolatunkból mikor odanyúltam és nem zavarta :P
2009. szept. 20. 23:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki óvatosan egy összebújós pillanatban - ha még nem áll készen, akkor max eltolja a kezedet, de egy próbát megér
2009. szept. 21. 00:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan 1hónap és 6 nap után !!!
2009. szept. 22. 05:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!