Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha a lány nem borotválja magát ott?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 21:27
11/18 anonim válasza:
maradjon rajt egy adag legalább a szeméremdombon, a nagyajkakon meg lehet kb fél cm-resre vágva. A csupasz az hamar borostásodni kezd az meg bök mint a smirgli, az talán jobb?
12/18 anonim válasza:
Engem nem zavar, csak a lány mindenütt máshol tartsa karban magát(láb hónalj, kar stb.)
13/18 anonim válasza:
engem zavarna, de hat en fiatal vagyok :)
17F
14/18 anonim válasza:
A pici szőrzetet elviselem de izgatóbb a csupasz punci.
15/18 anonim válasza:
Kifejezetten zavarna! Már ha tök természetes akkor engem igenis zavarna! A legjobb a teljsen csupasz. Az nem baj ha van egy kicsi az alhasán ami rövidre, fazonra van nyírva, de a lényeg körül igenis legyen sima. A borosta annyira nem zavar, néha egész jópofa érzés de ez a saját perverzióm :P
Én is beljebb szedem és rövidebre vágom ...
16/18 anonim válasza:
Zavar. Ha szőrt akarok a számban érezni, akkor a fejét nyalogatom majd.
Borotválni nem borotválom de hajnyírógéppel leszedem - de ha kérik akkor le is borotválnám. :)
17/18 anonim válasza:
Én, ha nem is teljesen csupaszra, de szoktam vágni. Szerintem, és sok lány szerint is a legjobb a pasiknál, ha egész rövidre van vágva. 21/f
18/18 anonim válasza:
Nem! Sőt nekem sokkal jobban tetszik a szőrös punci!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!