Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom utál csókolózni, főleg ha a nyelvét is kell használnia. Szinte soha nem csókol meg, csak megpuszilja a szám és a havi egyszeri szex közben is. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Őt hiába kérdezem, nem tud rá válaszolni2009. szept. 20. 19:22
1/8 anonim válasza:
Azt akarod mondani, hogy a barátod nem csókolózik veled, és kb. havi 1x van szex??
Válaszom: Ez nagyon durva!!
Ha arra nem képes, hogy megmagyarázza a dolgot. Minek vagy vele??
Meg tök normális dolog, hogy 2 ember között van, csók, szex..stb.
Hagyd ott, ha nem változik.
2/8 anonim válasza:
De tudna rá válaszolni, csak nem akar. Talán nem akar megbántani, de az biztos, hogy itt már nincsenek érzelmek. Szerintem ne gondolkodj sokat a változtatáson, kár az időt hűzni.
3/8 anonim válasza:
Én nem szeretek csókolózni, és szexre sincs igényem gyakran, de ettől még nagyon szeretem a párom. És hogy miért van? Mert nem szeretem, és mert nincs rá igényem.
4/8 anonim válasza:
Mert büdös a szád és fos íze van. De biztos jófej vagy ha még veled van.
5/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nemrég látott napvilágot egy tanulmány, ami arról szólt, hogy egy párkapcsolatban sokkal előbb hal el a csók utáni vágy, mint a szex utáni=> először nincs csók, majd szex se és végül szakítás.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor állati jó, hogy 3 hónapja hozzámentem feleségül
2009. szept. 21. 07:57
7/8 A kérdező kommentje:
Számára a csók az amikor csókolgatjuk egymás száját, nyelv nélkül, szex közben pedig mintha be akarná kapni a fejem. Tegnap állatira összevesztünk rajta és most már annyira katasztrófálisnak érzi magát, hogy szerintem nem is akar újra próbálkozni
2009. szept. 21. 07:58
8/8 anonim válasza:
Jó nagy baromság volt hozzámenni. Nem azért mert nem szeret,vagy akar csókolózni, hanem azért mert neked erre igényed van, én ő meg ezt nem adja meg. Nagyon gáz! És milyen kapcsolat az ahol az ember nem kap választ a párjától a kérdésére?
Egyébként tapasztalat, hogy a csók tényleg előbb hal el, utána a szex, és utána jöhet a válás. Nálam is így volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!