Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom pisiszexet akart, és azt, hogy a számba menjen, és le is nyeljem. Mindezt fordítva is. Ti hagytátok volna?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 18:40
11/23 anonim válasza:
Már bocs, lehet, hogy én maradtam le valahol, de hogy lehet szex közben pisilni??
12/23 anonim válasza:
én perverz állat vagyok megtenném ha lenne hozzá alkalmas partnerem és a csaj könyörögne hogy csináljuk, de soha nem kérnék ilyet senkitől, mert gáz:)
13/23 anonim válasza:
Undoritó dolog.. Én nem tenném meg. Dsy
14/23 anonim válasza:
Gusztustalan ... az biztos h elküldtem volna már melegebb éghaajlatra .. h lehet egy ember ennyire uundorító .. pfújjjjjjjj
15/23 anonim válasza:
Pasi vagyok,de ilyet sose kérnék a barátnőmtől,nem mintha nem próbálnám ki,h milyen amikor rám folyik az aranyeső,de nem szájba. Pedig vannak akik esküsznek rá,hogy jó,meg egészséges,de én akkor is kihagynám.
16/23 anonim válasza:
Hát hallod... Ha ez vicc, akkor szép volt.
Ha nem, akkor vágd agyon szívlapáttal. De addig üsd, amíg abba nem hagyja az ilyen f**szságokat.
17/23 anonim válasza:
Most mondhatnám ezeket a mesterkélt tini szlogeneket, hogy ha szereted, megteszed,meg, ha szere akkor megért...
De ez olyan egyszerű,ha szereted és képes vagy érte bevállalni megteszed, ha nem nem. Mindenkinek más a normális és a nem normális, átfedések vannak. Egyébként én sem tartom ezt egészségesnek, sose fordult meg a fejemben, hogy valaha olyan folyadékkal illessem, ami egyébként a szervezet számára méreg és nem szükséges anyagokat tartalmaz. Jó dolog kedvezni a páromnak, de nem hiszem, hogy eza legjobb módja.
18/23 anonim válasza:
Uhhh...bazz...en agyoncsaptam volna ott helyben... undorito,igaz hogy egy kapcsolatban megteszunk par dolgot a masikert,de ez amit kert...perverz allat... fujjjjjj...:S:S engem probalna megkerni ilyenre,vszinu rohognek a temetesen miutan kupan vagtam egy nagy lapattal...az ilyen elashatja magat...
19/23 anonim válasza:
Hát ez beszarás.. én akármennyire is szeretem a barátomat, meg mindent megteszek érte, de ezt soha a büdös életbe meg nem tenném! Ez azért már mindennek a határa ... ez betegesen undorító! A következő mi lesz amire megkér majd? Hogy szarjál a fejére vagy mi? Gondolkozzál már te is ...
20/23 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet, igaz nem nyeltem le, de izgi volt. Először a barátom kért meg hogy pisiljek a szájába, vagy a fejére, mindezt zuhanyzás közben. Élveztük mindketten. Így fair, hogy előbb ő tette meg, ha már erre volt kiváncsi, aztán kérte tőlem, persze a nemet is elfogadta volna simán. Ezeket a dolgokat neked kell magadban eldönteni. Neked belefér e? És az örök igazság, mindent lehet ami mindkét félnek kölcsönösen jó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!