Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon csiklandós vagyok. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csiklandós vagyok. Mit tegyek? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Mikor szeretkezünk a barátommal, imádom ahogy csókolgat, de amikor a hasamhoz ér, elkezdek nevetni, mert nagyon csikis a hasam, ahogy gyengéden hozzám érinti az ajkát, egyből összerándulok, és ez megöli a hangulatot. Van mit tenni ez ellen, vagy csak egyszerűen ne adjon puszit a hasamra...?
2009. szept. 20. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezaz, épp ezt kell tenni - ne adjon puszit a hasadra. Van még elég más porcikád.:)
2009. szept. 20. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az is bejön ha előtte nagyon felizgat, pedig nagyon csikis vagyok, de akkor már nem azt érzem hogy csikiz:D

Vagy ne csak puszit adjon, ha ad hanem csókolja végig a hasad;)

Vagy egyszerűen tényleg ki lehet hagyni és mehet egyel lentebb:)

2009. szept. 20. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

a nyalogatást sem bírod a hasadon, az is csikiz?:)

vagy tényleg hagyja ki a pocidat, ha nem bírod. :) lejjebb is van finomság :-)

2009. szept. 20. 18:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, a nyalogatás is csikiz, de amúgy nem mindig. Van hogy egyáltalán nem csikiz, bármit csinál... De azért többségben összerándulok ha ott hozzám ér... Köszi a válaszokat!
2009. szept. 20. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én dettó ugyanilyen vagyok :D

hónapok óta minden este csikiz elötte és kezdem megszokni

legelőször mindig kitört a frász, összevissza kapálóztam de már kezd alakulni ;)

2009. szept. 20. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:

igen, nekem is pontosan ugyanez van :) rendszerint olyankor leveszi a hasam a napirendről :D

egyébként ne hagyd, h ez megölje a hangulatot, nekem ilyenkor a barátom kibújik a takaró alól, vigyorogva, közöl vmi ilyet h hihihi, ad egy puszit és vissza is bújik a takaró alá :) nevessetek rajta, ne kínos legyen a helyzet

2009. szept. 21. 00:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. szept. 21. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdést felvető!

Azt tapasztaltam, hogy a csiklandósság a lelki stabilitással függ össze. Ezáltal befolyásolható a mértéke, még ha teljességgel nem is feltétlenül tüntethető el. Volt exem, akit egy 6osról (10skálán) 2re levittem e szemszögből.

Ha kérdésed van, nyugodtan írj itt, vagy priviben.

Üdv

2011. okt. 19. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Affinitás kérdése, ha már nehezen bírod, kis szünet, hely változtatás, vagy módszer! Csak humort, bájt szeretetet szerelmet vigyél bele. Páromat még mindíg nem hagyom békén, ha este, jó hangulatban vagyunk, ezt már ő sem engedné.és számon kérné, ha nem nyúlok hozzá. már akár 30-30 percig játszunk, ha a gyerekek nincsenek otthon!!!!
2019. okt. 22. 16:58

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!