Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csiklandós vagyok. Mit tegyek? (Bővebben lent. )
Nálam az is bejön ha előtte nagyon felizgat, pedig nagyon csikis vagyok, de akkor már nem azt érzem hogy csikiz:D
Vagy ne csak puszit adjon, ha ad hanem csókolja végig a hasad;)
Vagy egyszerűen tényleg ki lehet hagyni és mehet egyel lentebb:)
a nyalogatást sem bírod a hasadon, az is csikiz?:)
vagy tényleg hagyja ki a pocidat, ha nem bírod. :) lejjebb is van finomság :-)
én dettó ugyanilyen vagyok :D
hónapok óta minden este csikiz elötte és kezdem megszokni
legelőször mindig kitört a frász, összevissza kapálóztam de már kezd alakulni ;)
igen, nekem is pontosan ugyanez van :) rendszerint olyankor leveszi a hasam a napirendről :D
egyébként ne hagyd, h ez megölje a hangulatot, nekem ilyenkor a barátom kibújik a takaró alól, vigyorogva, közöl vmi ilyet h hihihi, ad egy puszit és vissza is bújik a takaró alá :) nevessetek rajta, ne kínos legyen a helyzet
Kedves kérdést felvető!
Azt tapasztaltam, hogy a csiklandósság a lelki stabilitással függ össze. Ezáltal befolyásolható a mértéke, még ha teljességgel nem is feltétlenül tüntethető el. Volt exem, akit egy 6osról (10skálán) 2re levittem e szemszögből.
Ha kérdésed van, nyugodtan írj itt, vagy priviben.
Üdv
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!