Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan szőrtelenítitek a popólyukotokat?
Figyelt kérdés
Ez is az igényesség része. Borotvával, vagy egyéb szőrtelenítő módszerrel? Én borotvával szoktam, de kellemetlen szúró érzés jelentkezik, mihelyst nőni kezd..
L/18
2009. szept. 20. 17:40
1/11 anonim válasza:
A kozmetikusnál, mikor a fazont szedi (cukros gyantaszerűséggel) megcsinálja azt is.
2/11 anonim válasza:
Forró gyanta be, aztán annyi! Kozmetikus megcsinálja :)
4/11 anonim válasza:
Segglukat is szőrtelenítt a kozmetikus? Nem vagytok szégyenlősek előtte?
5/11 anonim válasza:
azztaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, azt hittem a lányoknak nem is szőrös ott......
7/11 anonim válasza:
18:08 aztaaaaaaaaa...az embernek 2testrésze van ami nem szörösödik...a tenyere és a talpa...aztaaaaaa..biológia:D
8/11 anonim válasza:
az én volt bnőmnek nem volt szőrös a lyuka :D
9/11 anonim válasza:
Jó, azért nem durva szőrre kell gondolni :) Annyira szőrös kb, mint eredetileg a láb, ami ilyen alig szőr, de mégis megszólnak, ha otthagyod... :)
Amúgy nem, kozmetikus, ez a munkája, miért legyek szégyenlős? A nőgyógyász is megnéz akár szőrös akár nem, 70 és a halál közötti bácsika, előtte is szégyenlősnek kéne lennem? :D
10/11 anonim válasza:
Tudnátok kozmetikust ajánlani Pesten, aki előtt nem kell szégyellősködni emiatt?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!