Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor két lánytestvér együtt maszturbál, mi jut róla eszetekbe?
Figyelt kérdés
Szerintetek megvetendő, elfogadható vagy inkább egyenesen izgalmasan hangzik a dolog? Volt már ilyen élményben részetek, vagy hallottatok már hasonlóról? Nem vagyok perverz, csak kíváncsi :)
19L
2009. szept. 20. 16:50
1/11 anonim válasza:
Szerintem izgató. Egyébként, ha két lánytestvérrel vagy egy hármasban az is elég érdekes tud lenni.
2/11 anonim válasza:
enyhén szólva izgató:D ezt most a farkamból mondtam!:D
De én bátyámmal biztos nem tudnám, se fiúval. Nektek ha jó ez így akkor csináljátok:D erre mást nem lehet mondani:D
Max annyit, hogy vegyetek be 3.-nak engem:D!
3/11 anonim válasza:
Ha más csinálja, akkor izgalmas, ha én csinálnám, akkor undorodnék magamtól. Ennyi :)
4/11 anonim válasza:
Sokért nem adnám, ha láthatnék egyszer ilyet, de azt is ha utána közösben jól megdolgoznánk egymást!
5/11 anonim válasza:
Szerintem izgató, ha 2 lánytestvér csinálja. Mondjuk nekem nincs tesóm :)
20/l
6/11 anonim válasza:
hát így első hallásra izgató. de nem tudom, hogy belemennék-e... =) de tesóm sincs xD
17/L
7/11 anonim válasza:
Hehe nekem 2 lánytesóm is van XD Valóban izgatóan hangzik, de egyik tesóm se olyan, akik belemennének. :D Viszont bnővel belemennék.
8/11 anonim válasza:
Szerintem meg beteges és undorító. Nekem van nővérem, csak 3 év van köztünk. Mindent megbeszélünk,azt is,hogy masztiztunk, a szexuális életünket is,de hogy együtt/egymással vagy bármi ilyen? Hát elhánynám magam. Ennyi erővel anyámmal is csinálhatnám nem? Ő is fiatalos, és ugyanúgy vérrokon. Gondolkozzatok már.
9/11 anonim válasza:
Engem felizgatna a dolog ): 17/F
10/11 anonim válasza:
Jól meg kell mindkettőt baszni hiszen valójában ezért csinálják, hogy felfigyeljenek rájuk.De többre nem lehet őket méltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!