Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megalázni a barátomat sex közben?
Fingd le az arcát miközben nyal.
Ragaszd le a szemét, és miután a szádba élvezett, köpd rá....
Nyúlj fel neki, csuklóig, és mondd neki, hogy édes lenne lánynak...
Élvezzen a hüvelyedbe, kezdjen nyalni, majd nyomd ki magadból az arcára a g.cit, és simogasd szét az arcán, aztán rúgd tökön
Vagy ami normális, a kádba, miközben nyal, pisilj rá....
vagy ürítés előtt rakjon téged s.ggbe, és vegye ki, kenje szét rajtad
Verd a saját arcára a farkát....
Munkaidőben vagyok, és ennyi tellik tőlem...pedig nem szeretem az ilyeneket..Veled mi a baj?
21F
Khm - ennyire?
Kötözd ki, melegíts be és ne adj neki enni és inni. Majd peckeld ki a száját és ha enni akar igya és egye azt, amit tőled kap - nincs más dolgod, mint a feje fölé guggolni...
basszus hogy tudsz olyat szeretni, amit nem szoktál csinálni?:D
ha szereted a perverz dolgokat miért itt kérdezed meg, hogy hogyan tudnál megalázni valakit szex közben?
kissé vicces.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Aki azt hiszi hogy hülye vagyok vagy nem szeretem a páromat, annak a következőket üzenem:
1. mindketten felnőtt emberek vagyunk, évek óta boldog házasságban élünk és most várjuk a második babánkat
2. én nem szeretem az ilyesfajta dolgokat, a kérdést NEM én írtam ki, hanem a férjem (az én nevemben)
3. szeretett volna olyan válaszokat kapni, amik még számomra is elfogadhatóak
4. a válaszok 90%-ától hányni tudnék
5. mivel állapotos vagyok én leginkább gyengéd szerelmeskedésre vágyom, de néha azért "engedek az óhajainak"
6. természetesen ő nem csinál velem semmi ilyesmit (mikor nem vártam babát akkor sem csinált), mivel biztosan nem is hagynám és ő sem erőlteti
7. én már az anális szex hallatától is irtózom
8. az együttléteink nagy része mindenki számára elfogadható szexuális aktus
Szóval a lényeg hogy szeretjük egymást és nem azért akarom megalázni (igazából én nem is akarom megalázni), mert nekem ez jól esik, hanem mert neki ez a vágya. Örülnék ha másképp lenne, de szerintem ez még nem válóok! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!