Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap feküdtünk le először a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap feküdtünk le először a barátommal. Nem voltam már szűz, de 3 éve nem voltam senkivel. Nagyon fájt és még most is egy kicsit, pedig óvatos volt. Mit csináljak, hogy legközelebb jobb legyen? Normális, hogy még most is fáj a hüvelyem?

Figyelt kérdés
Hosszú előjáték, nagyon nedves voltam, szeretem is, minden oké volt.
2009. szept. 19. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Megeshet, ennyi idő alatt, megint összementél egy kicsit, vagy a párod mérete nem olyn, mint az előzőnek, de megszokod, ne aggódj.
2009. szept. 19. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy legkzelebb óvatosabban. Esetleg lehetsz te felül, és irányíthatsz.
2009. szept. 19. 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Átlagos mérete van és nagyon óvatos volt. Remélem legközelebb jobb lesz. Jobban fájt, mint amikor a szüzességemet vesztettem el.
2009. szept. 19. 14:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Még mindig nagyon fáj, pedig ennél óvatosabb már nem lehet. Azóta voltunk együtt párszor, de nem lett jobb:(
2009. szept. 24. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Adok rá puszit, ha gondolod...
2009. szept. 24. 08:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de inkább pár jótanács jobban jönne...:)
2009. szept. 24. 08:24
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem menjél el nőgyógyászati vizsgálatra, lehet ott belül nincs valami rendben, és azért fáj..
2009. szept. 24. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is nőgyógyász, mert ez fura. Kihagyás után nekem is szokott nehézkes lenni a dolog, de csak az első másodpercekben, amíg bemegy, utána már nem, aktus közben nem, és másnap sem! Én azt nem értem, hogy ha fáj, miért nem hagyjátok abba?! Miért erőlteti a barátod úgy, hogy másnap még mindig fájjon?! Ha fáj, szólni kell, és abba kell hagyni. Nem szakad le a plafon, ha nem megy végig az aktus, amikor az az egyik félnek fájdalommal járna!
2009. szept. 24. 10:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Abbahagyta többször is, aztán újra próbálkoztunk és én kértem, hogy, hogy ne hagyja abba, mert abban bíztam, hogy csak "elszoktam az érzéstől" és minden rendben lesz. Éppen csak bettette, semmi több, mégsem lett jobb. Lehet, hogy tényleg orvos lesz a vége....:(
2009. szept. 24. 11:06

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!