Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már régóta együtt vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már régóta együtt vagyok a barátnőmmel, jó vele minden, de mindig eljátszadozok a gondolattal hogy mással is jó lenne szeretkezni. És úgy érzem ha valakivel odáig jutna a dolog akkor meg is tenném, bár nem biztos. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2008. jún. 11. 15:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A fantáziálással nincs baj. Lassan másfél éve vagyok a barátommal, néha én is elgondolkozok, hogy milyen lenne mással, de tudom, hogy nem tenném meg.
2008. jún. 11. 17:40
 12/18 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan ember,aki ne kalandozna gondolatban.Én is szoktam.(lány vagyok)De megfutamodnék,ha sor kerülne rá.Szerintem te sem tennéd meg.Amíg szex közben nem másra gondolsz,csak a barátnődre,addig nincs gond!
2008. jún. 11. 18:30
 13/18 A kérdező kommentje:
És ha sex közben is néha gondolok másra?
2008. jún. 11. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:
hu az már sztem rossz:((,bizti szereted a barátnődet őszintén?m.az oké h.fantáziálgatsz,de az sztem már nem olyan jó h.közben is másra gondolsz.neked hogy esne ha a barátnőd másra gondolna közben?
2008. jún. 11. 18:52
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom miért van ez!

Igen, szeretem a barátnőmet nagyon! De valahogy sex közben mindig másra gondolok! Igy volt ez már az előző barátnőimnél is! Mindig másra gondoltam sex közben, pedig élveztem velük!

2008. jún. 11. 19:12
 16/18 anonim válasza:
Húú ez nagyon gáz!Szerintem nem is szereted igazán!Csak nehogy rossz nevet mondj szex közben!
2008. jún. 11. 20:25
 17/18 A kérdező kommentje:
A nevekkel nem vagyok bajban! Csak a gondolataim kalandoznak el másfele!
2008. jún. 11. 20:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Szemét alak vagy. Akkor hagyd ott szegény csajt, és azt baszogasd, akire gondolsz, és igazán vágysz. Ez egyikőtöknek sem jó.
2008. júl. 10. 21:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!