Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fontos, légyszi irjatok! Max...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos, légyszi irjatok! Max 3 percem van egy gyors mentetre, sikerül így összehozni az orgazmust, vagy a csajoknak több kell ehez?

Figyelt kérdés
Ma este együtt leszek a barátnömmel,és szeretném a csúcsra jutatni. Mindig gyorsaknak kell lenünk a lebukás veszéje miatt,és ezért kicsit ideges,és látom rajta hogy még nem élvezett el.Van valami tanácsotok,vagy valami póz ami segíthet...rövid szeretkezés=orgazmus.
2009. szept. 19. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
3 perc alatt még el se kezdödik a szex. Amig nem tudjátok megoldani, hogy ne nyissanak rátok ne szertkezetek. Van egyáltalán előjáték??? Hány évesek vagytok? Ha lány tiszta ideg, te meg 3 perc alatt lerendezed az egészet...ez kész agyrém
2009. szept. 19. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

3 perc alatt???HáHáHá.

rövid szeretkezés=rövid szeretkezés....Inkább keressetek egy nyugodt helyet,ahol addig vagytok együtt amíg jólesik:P

Take it easy

2009. szept. 19. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pff...nálunk még a barátom se megy el 3 perc alatt:D

Nálunk az előjáték is 15-20 perc, bár volt, hogy 1 óra volt:D

Szóval sok szerencsét!:D

Amúgy egy csaj sose fog elmenni 3 perc alatt, főleg előjáték nélkül...!!!

2009. szept. 19. 10:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor senki sem tud elmenni 3 perc allatt? De azt szokta mondogatni a barátnöm hogy nagyon jó volt,és ügyes voltam,de az orgazmus jeleit nem tapasztalom rajta sajnos.De ö mindig is gyorsan szerette.De az meg hogy kivitelezünk egy óra hoszás szeretkezést az csak egy szép álom marad egyenlöre.Nekem irtóra jól esik így is,de szeretném ha ö is elmenne,de a csajsziknek ez enyire nehéz lenne?
2009. szept. 19. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos,én is ilyen kapcsolatban vagyok.. Csak én nő..

Nállunk is így kezdődött..

Én is mindig ezt mondtam neki, hogy ne essen neki rosszul amit igazából gondoltam...

Ő már elment, én meg nem is érzetem még magamban.. Nem hogy még élvztem volna amit csinál..

Most meg ellustúlt a drága...

Sajnos most hogy már 1 éve élünk mindenkitől külön, inkább nem szexel velem, mert tudja, hosszabb ideig fog tartani.. én azért nem kezdek bele, hogy én ne érezzek semmit..

Szerintem ez részéről önző dolog..

Tessék kényeztetni...

Te is hozzá fogsz szokni.. neked nagyon jó, de a párod, amíg szeret elviseli, de egy idő után iszonyatosan kiábrándító tud ám lenni..

Hidd el..

Találjatok rá megoldást, mert a szex nagyon meghatározó része a kapcsolatnak... Én nő vagyok, mégis így vélekedek...

2009. szept. 19. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:

" a csajsziknak ennyire nehéz lenne? " tudod nekünk nincs mit kiverni, meg ezek.. még csiklóval is minimum 5perc ha a lány magának csinálja.. sőt! tudtad hogy a nők egy bizonyos részének szinte sosincs orgazmusa? elég sokan vannak.. :S

nem hiszem el, hogy legalább fél órátok nem lenne egymásra ilyen téren heti legalább egyszer..

2009. szept. 19. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy képem, vagy tippem vagy nem tudom hogy fogalmazzak, persze nem tudom mennyi igazság lehet benne.

Nekem volt egy barátom, kb 5 percig bírta minden esetben. 7 hónapig voltunk együtt. Eleinte nem zavart, szerettem, megértettem, hogy ilyen, inkább két menet volt egymás után hogy nekem is jó legyen, de a másik menet sem volt túl hosszú... az utolsó három hónapban már szinte egyáltalán nem szeretkeztünk. Annak ellenére hogy nem volt orgazmusom azt mondta jó volt, de szinte semmit nem éreztem. Sőt... volt hogy úgy kezdtünk bele, hogy nem is vágytam rá, fel sem izgatott, lökött rajtam hármat aztán vége, én meg csak vártam hanyatt feküdve hogy mikor lesz vége. Kegyetlen amiket most mondok, de ez így volt, és mivel nagyon szerettem próbáltam kérni hogy változtassunk, neki még is jó volt így, én nem érdekeltem. Szépen megszűnt közöttünk a szex, majd szakítottunk is. Nem lehet hogy csak azért szeretné minél rövidebbre fogni mert nem igazán tetszik neki, és gyorsan túl akar lenni rajta? Én így voltam vele... rossz dolog, de jobb ha tudsz róla... így tudtok változtatni és nem megy rá a kapcsolatotok.

2009. szept. 19. 14:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!