Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból baj, ha egy srácnak engedtem (ill. róla is készült), hogy lefényképezzen szex közben? (azt mondta csak neki kell a gépre, meg még nem csinált ilyen képet róla sem senki, mellesleg van bnője:S)
hát, ha bízol abban a srácban (barát egyáltalán?), akkor nincs gond. Bár én nem engedném senkinek, hogy lefényképezzen, miközben barátnőmmel szeretkezünk.
Én úgy gondolom, hogy a szex az csakis a párra tartozik, elég intim dolog ahhoz, hogy kettesben csináljuk, és ne lessenek minket, így az igazi. Az, hogy saját magunkról csinálunk képet, az oké, de ne más.
Konkrétan a kérdésre válaszolva, igen, lehet belőle baj. Ki tudja, minek kell neki...de ha ismered, és bízol benne eléggé, akkor te tudod.
Neked lehet belőle bajod, ha az a fotó valahol interneten felbukkan?
Vagy ha a haverjainak megmutatja?
Esetleg abból lehet-e bajod, ha majd egy veszekedésük után, bosszúból a barátnőjének megmutatja? Illetve ha a barátnője meglátja a fotót, abból lehet-e bajod?
Ha valamelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor IGEN lehet baj belőle. Ha nem, akkor meg mi más baj lehetne belőle?
Semmi.
Hány éves is vagy???
Mert ha az egy pedofil fotónak számít???
Hm?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!