Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfi lakosság kb. egyharmad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi lakosság kb. egyharmada szenved lábfétisben, de akkor a női lakosság hány százaléka élvezi ezt a kényeztetést?

Figyelt kérdés
A kérdés magáért beszél, sajnos (vagy nem sajnos) én is veszedek a lábakért (főleg talp, lábfej, de alsó lábszár is).

2013. márc. 28. 03:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kb 99, 99999999 / az amputáltak ugyanis nem élvezik/
2013. márc. 28. 03:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én szeretem

21 l

2013. márc. 28. 05:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezeket a lábasokat.
2013. márc. 28. 06:08
 4/11 anonim ***** válasza:
énis bírom a lábakat
2013. márc. 28. 07:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is imádom a női lábakat:p ilyen barátnő kéne nekem akit ez nem zavarná vagy még tetszene is neki az még jobb lenne:)
2013. márc. 28. 07:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyharmada? Nem sok az egy kicsit?
2013. márc. 28. 08:39
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

én valahogy nem tudom beleélni magam az ilyen emberek helyzetébe..sosem izgattak a lábak és nem igazán értem,hogy mi jó benne,de ha a párom élvezné,engem nem zavar..nyitott vagyok sok mindenre,csak van,amit nem értek,mert még senki nem mondta el,hogy mi ilyen csodás egy lábban :)

22/N

2013. márc. 28. 10:25
 8/11 anonim ***** válasza:
1/3 az sok :D
2013. márc. 28. 11:28
 9/11 A kérdező kommentje:

Nos próbálok mindent megválaszolni ahogy tudok.

Sajnos nem tudom elmagyarázni, ez úgy jön születéssel és kész, nem lehet kikúrálni semmilyen gyógyszerrel vagy pszichológussal. Olyan mint akármi más a hajfétis, vagy fülfétis. Szeretem a szép végtagokat, kar/kézfej/szép újjacskák, lábszár/lábfej/talp, de szeretem a szép vállakat is meg hát a mellek, nálam az is egy fajta végtagnak minősül. Emellett fincsi testrész még a nyak is sztem.

Ha valaki magyarázatot akar, akkor a következő a gyanúm. Vizuálisan aranyos testrész lehet egy lábfej, vagy pedig az a tapintása olyan gyengéd puha és sima, és mindemellett akárhogyan megmossa egy csaj attól még rövid időn belül elkezdi termelni a feromonokat, ezek felelősek a szexuális ingerekért is nagyrészt. Mindenszt összegezve ezek vonzó testrészek. Főleg a láb mert annak más az állaga egy az egyben.

Azért irtam hogy egyharmada, mert valahol an eten (lehet hogy itt) ezt olvastam, hogy tán a férfiak egyharmada szenved ebben a fétisben. Ugyna mért lenne sok? hisz az kevesebb mint a fele.

2013. márc. 28. 12:34
 10/11 anonim válasza:

Elájulok ettől a baromságtól. Miért kellene harcolni ellen? Egyetértek azzal a hozzászólóval aki azt mondta hogy középszerű vagy nulla

szexkultúrával rendlekező nők vannak a lábkényeztetés ellen.

Ember ha eza fetised ez indít be, ne harcolj ellene hanem bátran vállald fel! Én számtalan csajnak csinálatm már mind oda volt érte. Aki finnyod az elmehet másfelé! Keressen olyat akinek annyi a szex beteszi meg lökögeti!Az ilyen nőkhöz közöm ne legyen soha! Szóval hajrá lábfetishes pajtik, csak bártran!;)

2013. ápr. 23. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!