Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy világosban félek szexelni?

én is sokáig stresszeltem e miatt, de egyszer reggel kezdtünk a párommal egy pettingbe és akk nem tudtam teljesen sötétet csinálni.. de nem tudtam ezzel foglalkozni, mert be voltam indulva.. aztán amikor láttam a testét és nagyon tetszett, láttam, h őt az enyém mennyire lázba hozza.. és a szemkontaktus is fontossá vált.
Legközelebbi esti összebújásnál már én kapcsolatm egy kis lámpát a sarokban, vagy gyertyát gyújtottam, h hangulatos legyen..de a lényeg, h lássam a szemeit és ez neki is nagyon fontos (volt).
Nekem sincs tökéletes testem.. de ha már sötétben pettingeltek, akk a srác úgyis tudja, h milyen vagy és ha úgy tetszik neki, akk világosban is fog!
Ne parázz..élvezd!:)

Világosban is ugyanolyan szép a nő teste mint sötétben :). Nem bolondultál meg, egyszerűen csak kicsit szégyellős vagy és nincs elég önbizalmad. De ezen nem nehéz segíteni. Gondolj arra hogy ő nem hiába szeret és úgy szeret ahogy vagy... a tested minden porcikájával együtt.
És gondolj bele hogy ő is gondolhatta régebben ezt de leküzdötte...
Ha rögtön nem akarod tök világosban akkor próbáljátok félhomályban... mondjuk gyertyafénynél

Hátha segítek pár kijelentéssel, nem is tanáccsal :)
-A nő szép(pont)
-A nő egyaránt szép világosban, sötétben sőt ;) még félhomályban is :)
-Sosem érdemes emiatt aggódnod, a párod már elég szépen tisztában lehet egyéb érzék szervekkel (tapintás, nah me hát a szem is működik, a ruha nem csapja be) - úgyhogy valószíleg nagy meglepetést nem okozol neki, és még nem hallottam senkitől, hogy ott akkor lepődött volna meg kellemetlenül, mikor először látta volna a párját anyaszülte meztelen.
-Bátraké a szerencse. (Az első 10 másodperc után már nem érzed majd furcsának te sem, inkább tetszeni fog az új helyzet.)
Best Wishes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!