Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet nagyon nagyon felizgatni 1 lanyt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 17:53
4/9 anonim válasza:
Az függ az életkorától, és a szexuális tapasztaltságától.
Ha ezek még nincsenek meg, akkor főleg azzal, hogy türelmes vagy, és érzi rajtad, hogy nemcsak "azt" akarod.
Legalábbis én így voltam az elején.
Mostanság az tüzel fel a legjobban, amikor érzem, hogy majd' felfalna annyira kíván a barátom...
6/9 A kérdező kommentje:
nem lehet a kerdesre valaszolni muszaj mellebeszelni....pfff nem birom az ilyeket
2009. szept. 17. 20:03
7/9 anonim válasza:
Amikor finoman simizik a cicimet, nah arra nagyon beindulok... épp hogy hozzáérnek, úgy annyira vadító... meg ha a nyakamat csikizik, az is szuper! Szóval az összes erogén zónával fel tudod izgatni, pl combok (főleg a belső combok), nyak, mellek, has, popsi... De a hátsimizés se rossz:D Szerintem ezek mindenkinek bejönnek, nem csak nekem!
8/9 anonim válasza:
-Jóóózsi, izgass fel!
-Meghalt anyád...
-.-'
9/9 anonim válasza:
Kerülgesd a témát, ne térj rá rögtön. Simogasd, izgasd. Kérleljen ő hogy tedd magadévá
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!