Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit tennétek, ha a pasitokkal a túlzott mérete miatt nem volna jó a szex?

Figyelt kérdés
Mit lépnétek, ha fél év rendszeres szexelés alatt egyszer sem lett volna jó a rendes szex, mert a pasitoké nagy (konkrétan 24 cm hosszú és 6 centi vastag), minden alkalommal csak fájdalmat éreztek és nincs orgazmusotok, ha bennetek van, pedig nagyon igyekeztek, és a másik is nagyon igyekszik, hosszú előjáték, tágítás meg minden, de nektek mégsincs örömötök benne, s csak úgy tudtok elélvezni a fiúval, akit szerettek, ha szájjal vagy kézzel csinálja? Szakítanátok? Vagy leélnétek úgy az életet mellette, hogy végülis szeretitek, meg végülis büszkék lehettek rá, hogy ilyen méret van a pasitok gatyójában, de ilyen marad a szex, max. hátha egyszer majd hozzátágultok? És ha még azt is tudnátok emellé, hogy a srácnak az eddigi mind az öt kapcsolata, amiben szexig ment a dolog, ugyanezért nem tudott működni, és már retteg lányoknál kezdeményezni, mert szorong emiatt, pedig helyes és normális srác? Tudom, nem szokványos probléma, meg sokan biztos irigykednének (fiúk/lányok is)...
2009. szept. 17. 17:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

hát én is irigylem az egyszer biztos :(

bár ez lenne a problémám hogy túl nagy , nem pedig h nem elég nagy a lányoknak :)

2009. szept. 17. 17:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
huh :( nem tudom mennyire szereted a párod és , hogy volt e már elötte is szexuális kapcsolatod de nekem is volt ilyen párom 4 évig voltunk együtt és nem ezért szakítottunk:(
2009. szept. 17. 17:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

ha nekem fájna a szex, biztos nem csinálnám!

Bocs, de ez egy idő után elég frusztráló lesz.

De ha megtudjátok e nélkül is oldani, pl. orálisan....na de mindig orálisan?????

L-25

2009. szept. 17. 21:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne dugja be teljesen, alkalmazz hüvelyizomzat erősítő gyakorlatokat, és több síkosító, biztos hogy így menni fog.
2009. szept. 17. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmes lennék belé, nem szakítanék ezért. Talán akkor se, amikor már törvényszerűen elmúlik a szerelem.

Viszont az én volt barátommal pont emiatt volt nagyon fájdalmas a szex. De fogalmam se volt, mi a baj, mert Ő volt az első, nem tudtam, hogy túl nagy van neki. De nem emiatt szakítottunk, ez kevés lett volna hozzá. Egyszer életveszélyesen rám támadt. Aztán kibékültünk, de már megtört minden. Ő volt addig a legjobb barátom. Elvesztettem. Hiába békültünk ki, amikor 2,5 év múlva szerelmes lettem egy srácba, elhagytam őt. És akkor jöttem rá, amikor a szerelmemmel összeforrtunk, hogy igen, ilyennek kell lennie a szexnek. Vele tökéletesen passzolunk egymásba. Nem fáj semmi. És szellemileg is sokkal jobban összeillünk.

2009. szept. 17. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg fogalmam sincs, honnan veszik a férfiak, hogy az a jó, ha nagy van nekik. Ezt csak ők találhatták ki, gondolom a női mellek mintájára. Azt hiszik, hogy a nők is úgy gondolkoznak. Pedig a nagy fájdalmat okoz.
2009. szept. 17. 21:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, nem jó a nagy. Finom legyen veled és ne tegye be tövig. Lehet nem lesz annyira tüzes a szex, de sokkal élvezetesebb. Szépen lassan.
2009. szept. 18. 02:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ittazis a baj hogy nemvagy rendesen felizgatva mert ha fellenél akor nem kelene hogy enyire fájon csak adig amig behatol de szerintem eleve nem is élvezed a sex-et vel mert félsz hogy fájnifog elöször izgason fel jo közben ujazon meg ha ilyen nagyvan neki és csk utaná sexejél vel.JO PROBÁLKOZÁST
2009. szept. 18. 14:45
 9/14 anonim ***** válasza:
19%
Hogy mérted te ezt le? 24 centi na ne nevettess..elosztom kettővel akkor megkapom talán a reális méretedet!
2009. szept. 19. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Én örülnék egy ilyen méretekkel megáldott pasinak...

Biztos,hogy minden este kihasználnám az adottságait.

2009. szept. 19. 22:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!