Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyen szégyellem magam, amiért orgazmusom volt a barátom előtt. Mivel győzhetném le ezt a hülye érzést?
Figyelt kérdés
Végre valahára sikerült elérnem a csúcsot a barátommal. Sokat próbálkoztunk, mire összejött. De azóta szörnyen szégyellem magam. Már ott az ágyban bocsánatot kértem tőle az egészért. Bele sem merek gondolni, hogy milyen arcot vághattam közben, vagy milyen látványt nyújhattam, ahogy csapkodtam a kezemmel, meg nyögtem. Ő azt mondja, hogy gyönyörű voltam, és ne hülyüljek már, de számomra kényelmetlen ez az egész. Utána csak nézett engem, meg mosolygott a barátom, és hiába mondja hogy nem, de én rettegek attól, hogy nevetségesen néztem ki közben. Mondjuk nem sok mindenre emlékszem, csak emlék foszlányok vannak meg az elélvezésről: a csapkodás, meg, hogy nyögök, de ennyi. Kiesett egy kisebb időszak. És ami nagyon zavar, hogy le akartam állítani, amikor közel voltam, de nem tudtam, mert nem tudtam parancsolni magamnak. Sírva is fakadtam nem sokkal utána, hogy biztos azért mosolyog, mert most kinevet engem, erre ő elkezdett ölelgetni, meg próbált nyugtatgatni, de nem igazán sikerült neki. Olyan furcsa ez az egész. Szeretem őt, és ő is szeret engem, az nem is zavar, amikor ő elélvez, de én azóta nem is tudom magam elengedni rendesen, mert szó szerint félek attól, hogy megint orgazmusom lesz, és megint elvesztem a kontrollt.2009. szept. 17. 16:23
1/8 anonim válasza:
jobb ha tőlem tudod mki furán" " reagál ilyen téren az orgazmusra... de sztem is jó ^^ én imádom nézni ahogy a barátom elélvez... semmi gond nincs ezzel, hidd el :) ő is elmondta neked, nem tudom miért nem hiszel neki...
2/8 anonim válasza:
jajj és még vmi... ő hogy szokott elélvezni? nehogymár mozdulatlanul, és hangkiadás nélkül:P próbáld meg ezt felidézni mindig.. és gondolkodj ezen
3/8 anonim válasza:
Te normális vagy?! Szégyenled az orgazmusod a barátod előtt?! Életemben ilyet még nem hallottam! Erről szól a sex! Átélni az orgazmust! Hány éves vagy, 15? Egy nő minél jobban elengedi magát a sex közben a legtöbb férfi számára az inkább izgató és jó, mintsem nevetséges!
Na, gyerünk vissza az ágyba és engedd el magad 100%-ig! Ha sikítani van kedved, akkor sikíts, ha nyögni, akkor nyögj!
4/8 anonim válasza:
Bocsi, h ezt írom, de te nem vagy normális.. félsz h orgazmusod lesz? pfff... a világ legjobb dolga az orgazmus... nem tudom miért gondolkodsz ilyen hülyén. a pasiknak tetszik amikor egy nő elélvez, és nem kinevetik, nekik ez "megtiszteltetés" h ilyen jók voltak, h te attól el tudtál élvezni. Felejtsd el ezt a baromságot, és élvezd a szexet, vagy kapcsold le a villanyt ha annyira zavar h lát téged... LOL
5/8 anonim válasza:
Erre csak ezt tudom válaszolni:)
6/8 anonim válasza:
Butaság félni...a csávód annál jobban szeret, minél jobban elengeded magad. Most gondolj bele, mekkora sikerélmény neki hogy te elmész. Barátom imád közben nézni. Ahogy csillog az ember szeme ;) Minél jobban sikítozok, minél jobban élvezem, ő annál boldogabb. Gondolkozz el ezen
7/8 anonim válasza:
Egy normális férfi akkor örül, ha a nőnek orgazmusa van és baromi kellemetlen helyzetben érzi magát ha nem, mert szégyen, hogy nem tudta a párját eljuttatni. Úgyhogy igencsak kicseszel a pároddal akkor, amikor vissza akarod tartani az orgazmust. Én örülnék annak, ha a páromon jobban meglátszódna ha eljut, mert akkor azt érzem, hogy miattam boldog. Úgyhogy csinálj bármit, ha a párod normális, örülni fog neki, és szomorú lesz, ha nem jutsz el.
8/8 Albu válasza:
Tuti traumák állnak a háttérben, ha valaki így érzi. Nem ő az első és egyetlen. Van megoldás is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!