Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Korai magömlés Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai magömlés Szerintetek korai magömlésre megoldás lenne a gyakoribb szex? Nálunk a heti 1x-i szex nagyon kevés de ha rá kerül a sor alig bírom tűrőztetni magam, szinte másodpercek alatt csúcsra jutnék.

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 07:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze. De ha nem kapod meg, akkor napi 1-2szer "segíts magadon" gyakorolva úgy, hogy próbálod minél jobban elhúzni. Így nem leszel annyira kiéhezett szex közben, és jobban fog menni.

De az is tökéletes megoldás, ha előtte oráloztok és úgy mész el, majd a második körben lesz csak konkrét aktus. Így simán bírni fogod 30-40 percig.

2009. szept. 17. 07:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Ó, nekünk is ez volt a gond. Az előjáték a két hét könyörgés volt. Aztán a kaptam a fejemre, hogy velem nem jó a szex. Visszakérdeztem, hogy milyen szex? Tudtommal nem is szexelünk! :-)

Azóta találtam normális nőt, lehet, hogy Neked is ezt kéne tenni.

2009. szept. 17. 08:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is unom már a heti könyörgést mint előjátékot. Amúgy nekem konkrétan nincs problémám ezzel, (korai magömlés) azt általánosságban írtam. Amkor meg együtt vagyunk akkor annyira jó hogy, nem is akarom hogy vége legyen. Nagyon rossz úgy szeretkezni hogy tudom hogy a következő alkalomra megint 1 hetet kell várni.
2009. szept. 17. 08:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Könyörgés helyett keress másat. Nem éri meg lejáratni magad ezért, mert később ezzel fog majd visszaélni. S ha ezt szokod meg (a heti 1x szexet), lehet ha majd más kapcsolatban fogsz akarni napi hármat - nem fog menni: megszokásból!!!

Vigyázz, mert néha az ingyen szex többe jön ki mint a fizetett!

2009. szept. 17. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát sztem ez egyértelmű, annyira ki vagy éhezve jóhogy gyorsan elmész, próbálj meg előtte önkielégíteni és elvileg tovább kéne bírnod.
2009. szept. 17. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem aki ismeri ezt a szitut az tudja csak milyen megalàzo tud lenni a többnapos könyörgés.
2009. szept. 18. 09:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Hidd el sokszor már könyörögni sincs kedvem.
2009. szept. 18. 11:09
 8/8 anonim válasza:
És amugy mien gyakran találkoztok? És it mindenki könyörög a sexért? Mi het 1x találkozunk amikor sex is van és olyan másfél napot a vagyunk együtt de mindig meg van a 4-5 aktus könyörögni sose kellet csak kérni, talán vmit rosszul csináltok vagy csak én vagyok szerencsés nem tudom
2009. szept. 23. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!