Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm fél az orgazmustól....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm fél az orgazmustól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én 25 leszek, ő 21 lesz, két éve élünk párkapcsolatban és egy éve élünk aktív nemi életet. Azonban mire odaérünk, hogy eljutna a csúcsra, kér hogy hagyjam abba. Nem érte trauma vagy ilyesmi, nem amiatt, inkább valószínű, hogy szégyenli a... khm a "testi váladékokat"...

Azonban szeretném kielégíteni. Tanácsok?

2009. szept. 16. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Volt egy ilyen kérdés itt, egy lány írta be, hogy mikor az orgazmushoz közeledik, olyan, mintha bepisilne, ezért abbahagyják. Valószínüleg a barátnőd is attól fél, hogy bepisil. De nem ,csak olyan érzés az elején. Valahogy probáld meggyőzni, hogy ez jó dolog. Valahogy essetek tul rajta, aztán látni fogja, hogy butaság, hogy eddig nem hagyta.
2009. szept. 16. 23:31
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Próbáld vele megértetni h ez egy természetes dolog, és ha egyszer elér oda h elélvezzen utána csak azt az érzést fogja akarni :) Hajrá 21/L
2009. szept. 16. 23:32
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

mindenképp beszélj vele, és mondd meg neki h ez téged egyáltalán nem zavar... (mondhatsz olyat is hogy ez téged tökre felizgat stb.:D)

20L

2009. szept. 17. 00:27
 4/12 anonim válasza:
68%
SZerintem meg ha már tényleg közel van, akkor szimplán ne hagyd abba. HA egyszer átéli az orgazmust, többet nem fogja kérni azt, hogy hagyd abba:)
2009. szept. 17. 01:06
 5/12 anonim ***** válasza:
egyszerűen ne hagyd abba :) amíg nem tapasztalta, persze, h fél tőle... így legalább tudj majd, mit hagyott ki....ha megkérdezi,miért egyszerűen mond azt,hogy bocsi,elkapott a hév, hogy végre látom,hogy te is élvezed....
2009. szept. 17. 01:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is mindig leállított, aztán egyszer nem hagytam magam, és átélte az orgazmust. Azóta sose mondja, hogy elég:D
2009. szept. 17. 07:34
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Csak egy hülye p*csa, akinek szimplán az hiányzik h dugd meg kőkeményen, utána le se tudod vakarni magadról, szerintem lesz h kirángat a meccs közben a fotelből! XD Szóval ahogy kezd bepörögni gyorsíts rá, a végén még erőszakfétise is lesz tőle h lefogtad és rendesen adtál a testének! ;)
2009. szept. 17. 08:03
 8/12 A kérdező kommentje:

Hmm... Igen, volt már, hogy lefogtam, meg hasonlók, és tényleg egyre közelebb és közelebb kerülünk a dologhoz, de olyan is volt, hogy emiatt megsértődött rám, ha nem hagytam abba, csak szinte későn...

Totál nem zavar a hm... "testi váladék dolog", sőt, valóban felizgat, ezt hangsúlyozom is folyamatosan, dehát...

Lehet,hogy tényleg túl gyengéd vagyok, és egyszer úgy istenesen el kéne kapnom, és nem leállni. Talán megpróbálkozunk egyszer egy kis kikötözéssel is :D:D:D hátha az beválik.

2009. szept. 17. 09:01
 9/12 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, h teljesen másról van szó. Lehet, hogy túl érzékennyé válik neki, és kellemetlen ahogy ingerled.

Az lány és főleg a csiklójánk az érzékenysége az aktus közben változik. Egyes szakaszokban jól esik neki az erőteljesebb inger, más szakaszokban már egy pici is fájdalmat okoz. Ezt észe kell venned, és ilyenkor finomabban hozzányúlni.

Ha jó lenne neki, feltehetőleg nem mondaná, hogy hagyd abba. Nyilván azt nem akarja mondani, hogy fáj meg kellemetlen, mert azzal téged bánt meg, és ismerjük be: ciki ilyet mondani.

Én azt a taktikát választanám, hogy sokkal gyengédebben lassaban ingerlem, és kivárom, hogy ő maga akarjon többet.

Én ilyenkor még egy kicsit szoktam várni :) mert tetszik, amikor majd megőrül a folytatásért.

Ehhez a játékhoz türelem kell (mondjuk egy óra), de szerény tapasztalataim szerint igen hatásos.

32F

2009. szept. 17. 11:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Hidd el miután ráérez a dolog ízére már tetszeni fog neki a dolog h lefogod és te leszel a domináns az ágyban, ez kell minden lotyónak, kb olyan dolog mint a vadászat, mikor az oroszlán megérzi a vért utána mindig az hiányzik neki majd! Én (meg sokan mások) annak is baromira örülnék h ilyen nőm van, aki hajlamos a hüvelyi orgazmusra, hát még ha már neki kell leállítani, magyarán akár működhetne is a dolog, csak hát neki van valami stiklije.

Úgyhogy bevetésre készülj, az egészen biztos h utólag nem fog megcsapni azért mert elment miközben működtél rajta, szóval innen már csak jó lehet, mikor elkezdi elborítani az agyát a kéj, akkor már úgyse azzal fog törődni h épp lefogod! :D Utólag meg majd repetátkér majd!

2009. szept. 17. 20:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!