Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan elégítsek ki orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan elégítsek ki orálisan 1 férfit?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok és szeretnék tanácsot,tippeket kérni!
2009. szept. 16. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Légy nagyon érzéki,de egyben vad is.Vigyázz nehogy megharapd.:)Kezd el szpogatni,közben szívogasd.Majd nyald kivülröl fel le.Közbe kapd be a golyokat és nyald szivd azokat is.Lényeg,hogy lazitsd el magad és add átt magad az élvezetnek.Én imádom amikor a pasim élvezi.ha ráéreztél akkor minden megy magátol.sok sikert!!!:-)
2009. szept. 16. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
A lényeget elmondta az első :) csak azzal egészíteném ki, hogy előtte húzd le a fitymát a makkról :)
2009. szept. 16. 22:55
 3/8 anonim válasza:
64%
Amikor meg jön, akkor dugd le mélyen a torkodba (deepthroat) vagy engedd had fröcskölje össze az arcod (facial cum) - ez utóbbi kettő persze nem kötelező. :)
2009. szept. 17. 01:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló igazán jól leírta a dolgot, de nekem az a tapasztalatom hogy különbözőek a pasik és másképpen kell kielégíteni szájjal. A lényeg a lényeg hogy fog vissza húz és nyelvel izgatás minden irányból ahogy a fagyit vagy nyalókát nyalnád. A partnered pedig úgy is jelezni fogja hogy jobb neki. De rajtad is múlik hogy engeded neki azt hogy a szádba élvezzen vagy nem. Én engedni szoktam és nagyon kellemes érzés mindkettőnknek. Ja és egy kis plusz dolog, ha közben a szemébe nézel na attól tudnak még megőrülni.

Sok sikert.

N:30

2009. szept. 17. 14:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Ha nem szeretném,hogy aszámba élvezzen,akkor,hogy lehet diszkrétan megoldani a dolgot?

Köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 17. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Diszkréten úgy hogy megkéred hogy ne a szádba spricceljen hanem a melledre hasadra. Mindenképpen érdemes ezt megbeszélni a partnereddel, hogy neked és neki se legyen kellemetlen.

2009. szept. 18. 08:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Ha a számba élvezz le is kell nyelni,vagy kifolyatom a számból?
2009. szept. 20. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Ki is köpheted a padlóra de te döntöd el mit engedsz meg neki.

2009. szept. 21. 13:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!