Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan elégítsek ki orálisan 1 férfit?
Az első válaszoló igazán jól leírta a dolgot, de nekem az a tapasztalatom hogy különbözőek a pasik és másképpen kell kielégíteni szájjal. A lényeg a lényeg hogy fog vissza húz és nyelvel izgatás minden irányból ahogy a fagyit vagy nyalókát nyalnád. A partnered pedig úgy is jelezni fogja hogy jobb neki. De rajtad is múlik hogy engeded neki azt hogy a szádba élvezzen vagy nem. Én engedni szoktam és nagyon kellemes érzés mindkettőnknek. Ja és egy kis plusz dolog, ha közben a szemébe nézel na attól tudnak még megőrülni.
Sok sikert.
N:30
Ha nem szeretném,hogy aszámba élvezzen,akkor,hogy lehet diszkrétan megoldani a dolgot?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves kérdező!
Diszkréten úgy hogy megkéred hogy ne a szádba spricceljen hanem a melledre hasadra. Mindenképpen érdemes ezt megbeszélni a partnereddel, hogy neked és neki se legyen kellemetlen.
Ki is köpheted a padlóra de te döntöd el mit engedsz meg neki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!