Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem vetkőztet le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vetkőztet le a barátom előjáték közben?

Figyelt kérdés
Ha én nem venném le a ruhámat, ő nem húzná le rólam szerintem. Volt már, hogy kipróbáltam, és fél óráig csak odébb húzta a blúzom tetejét. És nem húzta le rólam egyáltalán. Miért csinálja ezt? Ő sem vetkőzik mondjuk túlzottan. Ő az első barátom, és nem tudom, hogy hogyan szokás, de azt vártam, hogy a fiú kezdeményez ilyen téren. És én nagyon meglepődtem, hogy nem így van. Nekem jól esne, ha egyszer ő vetkőztetne le, és nem nekem kellene magam kihámozni a ruhából. Mondjuk az első pettinget is én kezdeményeztem, mindent. Bár azt tudta rólam már az elejétől fogva, hogy szűz vagyok, és talán ezért nem nyomult, de azért ennyire nem kellene visszafognia magát, főleg, hogy már elvette a szüzességem is.
2009. szept. 16. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
azárt a saját ruháit leveszi, vagy csak épp picit letolja a gatyáját?
2009. szept. 16. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Én csak azt nem értem, hogy ezeket miért nem az illetékesnek, azaz a barátodnak teszed fel?? szerinted mi honnan tudjuk hogy xy srác miért csinál, vagy esetedben nem csinál dolgokat?? beszéld meg vele, vezesd rá a témára és hallgasd meg hogy mit válaszol.
2009. szept. 16. 20:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Én veszem le róla a ruhát, mert ő nem venné le.
2009. szept. 16. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

kényelmes,illetve lusta...

páromnak is van ilyen "korszaka"...

és amig nem közlöd kerek perec amit akarsz,nem is fog változtatni

2009. szept. 16. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
érdekes... én úgy vagyok ha kettesben vagyok egy lánnyal azon gondolkozok hogy tudnám minél több ruhadarabtól megszabadítani(van barátnőm szeretem is de ez akkor is így van:P) egyébként meg a barátnőm szűz és nyáron összvissz 1x volt olyan hogy ő kezdeményezte a vetkőzést akkor is azért mert buliztam aludtam 3 órát aztán mentem dolgozni dolgoztam 8 órát utána barátnővel megint buli(ivás is) és aztán hajnalban jöttünk hozzánk és reggel az első busszal ment haza... szóval abban az időben nekem már nem volt erőm vetkőztetni... most meg már suli van most erőm teljében vagyok:D
2009. szept. 16. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
EGy másik szempont: Lehet, hogy izgatónak találja a ruhát rajtad! Lehet, hogy érdekesen hangzik, de velem is sűrűn előfordul. Mondjuk nem kerül le rolam a polo, vagy a harisnya, ilyesmi. A férfiak vizuális típusúak.....
2009. szept. 17. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Például nálam mindig úgy van, hogy én vetkőztetem le a fiút! Nekem ez tetszik és a fiúknak is tetszett...
2009. szept. 17. 15:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!