Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje fáj a behatolás, hol jobban, hol kevésbé, szex után pedig nagyon fáj a nemiszervem, mintha kidörzsölődött volna. Mitől lehet ez?
Mióta megvan a probléma, voltam már nőgyógyásznál, ő nem látott semmi érdekeset (bár lehet érdemes lenne egy másikat felkeresni...?). Évek óta élek nemi életet, a párom gyengéd hozzám (vele is évek óta vagyunk együtt), semmit sem csinálunk másként, mint eddig. Kb fél éve vagy több áll fenn a dolog. Belül rendesen nedvesedem, és néha viszket a csiklóm körül. Gyógyszerrel védekezünk.
Lehet ez gomba, ami csak a "külső területet" érinti? Fájhat emiatt a "bejárat" ennyire? Néha annyira fáj, hogy nem is tudunk együtt lenni, ha mégis, utána alig bírok ülni, a pisilés pedig kínszenvedés.... Kíváncsi lennék, volt-e valakinek hasonló, tudtok-e valami okosat mondani... Előre is nagyon köszönöm!
LEhet hogy csak feszült vagy valamiért most.Próbáljátok meg síkosítóval.
Amikor a pisilés csíp az általában húgyuti fertőzés miatt szokott lenni.
Síkosítóval is fáj, ezt elfelejtettem írni :) Mi is ezt láttuk először megoldásnak, valamennyire segít, de a probléma ettől még fenn áll.
A pisilés csak szex után fáj, és nem konkrétan a pisilés, hanem a folyadék csípi ott a bőröm, de hihetetlenül.
kivizsgálűs
keress egy másik nőgyógyászt
nekem volt ilyen, főleg ezaz enyhe viszketés a csiklónál, és a fájdalom pisilés közben szex után.
nálam gomba volt, nőgyogyi megállapította. kikezelte, partnert is, és azóta minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!