Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fordít ennyire sok időt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordít ennyire sok időt a barátom az előjátékra? És neki nem kényelmetlen ez az egész?

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok még, és hát nálunk a barátom a tapasztaltabb. És nagyon elhúzza az előjátékot. És nem tudom, hogy nem meri kezdeményezni a behatolást, vagy mi lehet, de ha én nem mondom, hogy húzzon óvszert, vagy mondom ki, hogy térjünk rá a lényegre, akkor lehet, hogy el is maradna az. És nem tudom, hogy ez normális-e így. Miért csinálhatja? Néha már kényelmetlenül érzem magam, mert mindig ő kényeztet engem, azt szinte nem is hagyja, hogy én kényeztessem őt. És neki nem kényelmetlen, hogy végig kíván, és áll a pénisze, és nem történik semmi? Sőt a ruhát sem veszi le sokszor. Ha leveszem róla, akkor mindig mondja, hogy tudja, hogy nem szép a teste, de már edz, és szebb lesz, és ezért nem is engedi, hogy levetkőztessem, és kényeztessem. Tudom, hogy örülnöm kellene, hogy törődik velem, de engem ez az egész már frusztrál, mert hiába kényeztet, orgazmusom nagyon ritkán van.
2009. szept. 16. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem neki is van akkora öröm h kényeztethet téged,és élvezi h élvezed:D
2009. szept. 16. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tökéleteen akar kinézni, h megfeleljen neked. Mondd meg neki, h neked így is tökéletes, és ne szégyellősködjön :)
2009. szept. 16. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mintha ezt a kérdést én írtam volna ki! Az én exem is ezt csinálta: húzta az előjátékot, bár engem ez nem zavart, már közben elélveztem:) Amíg a kérdés elejét olvastam, nem értettem, mi a bajod, hisz ez nagyon izgató, és jó dolog. De az, hogy közben áll, mint a cövek, de le sem vetkőzik, nem akarja, hogy kényeztesd? Szerintem valamilyen kompleszusa lehet a külsejével kapcsolatban, de ezt Te is leírtad. Mondd neki gyakran, hogy szereted, ahogy kinéz, tetszik neked, hasonlókat, hátha ezektől nő az önbizalma.
2009. szept. 16. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szégynel valamit.:):S mondd neki h akarodd nagyon. kapcsold le aviollanyt, sötétíts be ... ugy gátlástalanabb lesz:) ja és dicsérgesd:D
2009. szept. 16. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a barátod nem akar az engedélyed nélkül nekikezteni;) magyarul: azt szeretné, hogy te döntsd el, mikor állsz készen a szexre, és ez nagyon lovagias a barátodtól:) gondolom nagyon nehéz neki ellenállni a kísértésnek, de érted megteszi;) szerintem ez tiszteletre méltó viselkedés:)

a leírás alapján a barátod rendes lehet, aki nem divatból jár edzeni, hogy mutogathassa a muszklijait, kizárólag a Te kedvedért;)

csak érdekességképp elmesélem, hogy nálunk az előjáték max 5 perc szokott lenni:P úgy kezdődik, hogy csókolózunk a barátommal, meg tapizzuk-simizzük egymást, ritkán van olyan, hogy megujjaz előtte, hogy kicsit felperzseljen, de általában előkapjuk a szerszámot, kicsit játszadozok vele, és mikor már elég mered, akkor kezdődhet is az akció;) de amikor alapjáraton már áll a barátom, akkor szinte rögtön egymásnak esünk:D néha jó ez, de van amikor szeretek a szex elött hosszabban romantikázni:)

2009. szept. 16. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:

bocsi, néhány szót elírtam:$

*nekikezdeni

*merev

2009. szept. 16. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is ezt csináltam. Néha már volt barátnőm kérdezte, akkor most már felhúzod a gumit? De amúgy, szerintem is az lehet, hogy azért húzza el, mert szereti látni, hogy élvezed. Én is ezt csináltam dettó, meg ráadásul szeretkezés közben figyeltem, hogy reagál egy-egy mozgásra, és sokáig csináltam azt amit látszólag élvezett. Meg igazából elég nehezen ment az elélvezés(ha jól emlékszem késői magömlés a hivatalos neve). Így legalább neki okoztam örömet. :) Szerintem is gátlásos a teste miatt, próbáld meg dicsérni néha, de ne mondj neki olyat amiről ő is észreveszi hogy hazugság. 21/F
2009. szept. 16. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Önts belé egy kis önbizalmat! Mond neki, hogy szereted, hogy tetszik stb.

Legyél kezdeményező a szexben, mássz rá egyszer te és mutasd meg, hogy te hogyan szeretnéd csinálni!

2009. szept. 16. 22:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!