Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordít ennyire sok időt a barátom az előjátékra? És neki nem kényelmetlen ez az egész?
szerintem a barátod nem akar az engedélyed nélkül nekikezteni;) magyarul: azt szeretné, hogy te döntsd el, mikor állsz készen a szexre, és ez nagyon lovagias a barátodtól:) gondolom nagyon nehéz neki ellenállni a kísértésnek, de érted megteszi;) szerintem ez tiszteletre méltó viselkedés:)
a leírás alapján a barátod rendes lehet, aki nem divatból jár edzeni, hogy mutogathassa a muszklijait, kizárólag a Te kedvedért;)
csak érdekességképp elmesélem, hogy nálunk az előjáték max 5 perc szokott lenni:P úgy kezdődik, hogy csókolózunk a barátommal, meg tapizzuk-simizzük egymást, ritkán van olyan, hogy megujjaz előtte, hogy kicsit felperzseljen, de általában előkapjuk a szerszámot, kicsit játszadozok vele, és mikor már elég mered, akkor kezdődhet is az akció;) de amikor alapjáraton már áll a barátom, akkor szinte rögtön egymásnak esünk:D néha jó ez, de van amikor szeretek a szex elött hosszabban romantikázni:)
bocsi, néhány szót elírtam:$
*nekikezdeni
*merev
Önts belé egy kis önbizalmat! Mond neki, hogy szereted, hogy tetszik stb.
Legyél kezdeményező a szexben, mássz rá egyszer te és mutasd meg, hogy te hogyan szeretnéd csinálni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!