Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férjek, hogyan kényeztetitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, hogyan kényeztetitek a feleségeteket? És ti mire indultok be igazán?

Figyelt kérdés
24 éves, 2 éve házas nő
2009. szept. 16. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, amikor a feleségem rövid nadrágban és pólóban (melltartó nélkül) tesz-vesz a lakásban. Egy ideig csak nézem, aztán amikor már nem bírok magammal, akkor elkapom. Megmarkolom a fenekét, megcsókolom. Elkezdünk csókolózni, majd a kezem becsúsztatom a naciba, úgy simogatom a fenekét. Egy idő után lehúzom a nadrágját és elkezdem felhúzni a pólóját. Amikor már póló sincs rajt, a falnak döntöm és elkezdek a csókjaimmal lefelé haladni. Elidőzök a melleinél, amíg tiszta kemények nem lesznek a bimbók és nem érzem, hogy egyre gyorsabban veszi a levegőt. Ekkor indulok tovább lefelé. Elérek a lábai közé. Ott megcsókolom az egyik belső combját, majd a másikat, az orrommal megbököm az ágyékát, de csak bugyin keresztül. Kis terpeszbe áll, hogy jobban ODA férjek. Előtte térdelek, fogom a popsiját és közben csókolgatom a combját, térdét. Adok egy csókot a puncijára is, de még mindig bugyin keresztül. Amikor már érzem, hogy nagyon nem bír magával, akkor lassan elkezdem lehúzni a bugyiját, de végig csókokkal kísérem. A bugyi a földön, a szám a puncija előtt. Hagyom, hogy forrjon a vére, várja, hogy mikor érzi meg a nyelvem. Ekkor megfogja a tarkómat és belenyomja az arcom a puncijába. Én elkezdem kényeztetni. Ő az egyik lábát a vállamra teszi, és én csak kényeztetem. A nyelvemet bedugom, amilyen mélyre csak tudom. Játszom a csiklójával, ő pedig hangosan nyög. Amikor már érzem, hogy nem sok van hátra, akkor odavezetem a fotelhez, ő feltérdel, én pedig hátulról egyetlen határozott lökéssel beteszem. Elkezdek bent mozogni. Ő nyög, és markolja a fotel karfáját. Én mozog ki be, néha kiveszem és újból beteszem, ilyenkor mindig nyög egy hangosabbat. A kezem széttárt ujjakkal végighúzom a hátán, de közben végig ki-be mozgok. Amikor bedomborít, akkor tudom, hogy már csak pillanatok vannak hátra, majd egyszer csak hangosan felnyög és ez az a pillanat, amikor…

Hát nálunk így megy…

2009. szept. 17. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
wow! nyami nyami
2009. okt. 17. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Első! Ez nem semmi! Elég rendesen felforrt a vérem ...
2009. okt. 18. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Uhhhhhh bugyit cserelek:)xD
2009. okt. 18. 14:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!