Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetek terhes, de akkor mi a bajom?
Én egy 16 éves lány vagyok, akinek késik a menstruációja.
A barátommal csak pettingeltünk , és igaz ráültem a péniszére, de éppen hogy bennem volt szal. ez nem is igazán jelent semmit:S Meg ezek előtt menstruáltam szóval terhes biztos hogy nem vagyok, de akkor miért késik??
HELP!
Ráültél a péniszére, védekezés, minden egyéb nélkül ésbiztosan nem vagy terhes? Ezt nem tudhatod.
A mondataidból úgy tűnik, nem vagy tisztában se a szex, a se a megtermékenyítés fogalmaival. A kioktatás nem sokat számít most már, és ez az oldal se arra való, hogy valaki hogyan lesz terhes. Vegyél tesztet, aztán reménykedj.
Én meg asszem tudom jó?:)
Biztos hogy nem vagyok terhes-.-"
Ahhoz nem még 2cm-t sem volt bennem, és ezek mellett nem élvezett belém sem...
Nem az érdekel, hogy terhes vagyok-e, mert biztod hogy nem, Hanem esetleg van-e komolyabb bajom:S Nemi betegség stb...
Lehet, hogy nem élvezett beléd, de már az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumot.
Lehet, hogy azért késik, mert idegeskedsz miatta. Gyakran előfordul, hogy valaki annyira rástresszel a menstruálásra, hogy nem jön meg neki.
Azért, én a helyedben csinálnék egy tesztet.
"Ahhoz nem még 2cm-t sem volt bennem, és ezek mellett nem élvezett belém sem... "
--> Szerintem ezzel tükrözted a tudásosdat!!!!
Először mennyit késik? Ennyi idősen még nem valami rendszeres a menszesz, akár 2 hetet is késhet. Nekem is volt rá példa. Ráadásul olyan is van, akinak soha nem áll be rendesen.
Attól is késhet, hogy pl. feszült vagy, mert megijedtél a terhesség lehetőségétől. Még ha úgy is gondolod nem lehesz az.
Másodsorban hozzáteszem, hogy bizony lehetsz, bár az esély elég kicsi. De nem te lennél az első, aki ennyitől teherbe esett.
Azt sem tudhatod mikor van peteérésed, tök mindegy hol tartasz a ciklusban, mert ennyi idősen lehet spontán peteérésed a szexuális izgalomtól vagy egy orgazmustól is.
a " terhes biztos,hogy nemvagyok" helyett azt kellett volna írnod:LEHET,HOGY TERHES VAGYOK???
8.,10.-ben hiányoztál a felvilágosító órákról?
8.ban meg 10.ben van...
7.ben a menzesz meg ezek van...
10.be gumit is kaptunk...és mindent elmondtak
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!