Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a herém? Mit tehetnék ez ellen?
Tud valaki ez ellen valamilyen normális, használható módszert, mert azért mondjuk a suliban mégsem "könnyíthetnék" magamon?:DXD
19/F
nekem is volt olyan, még a kapcsolatunk elején, elég gyakran. Én sem tudtam ellene semmit tenni, mostanában ritkán fordul elő, ha nagyon beindulok rá, és nagyon későn kezdjük a szexet, vagy ha egyáltalán nem is lesz. Most már elmondom neki, ha van ilyen bajom, és akkor megérti hogy mért sántítok :D De sok emberrel előfordult már, és szerintem ez természetes.
Sajnos nem tudok segíteni, de engem is érdekelne, mivel lehet csillapítani
Én úgy vettem észre, hogy ez tényleg csak a kapcsolatok elején jelentkezik, minden új nőnél. Lehet így jelzi a farkad, hogy most menekülj :D
De amúgy tényleg elég kellemetlen úgy járni. És valóban akkor jelentkezik, ha intenzív izgalmi állapot, és viszonylag sokáig fennáll, de kielégülés meg nincs. Tenni tényleg nem nagyon tudsz ellene, max szólsz a csajszinak, hogy ez van, és hátha megoldja a problémádat. :) Én is mikor szóltam, hogy így nem lesz jó, elkezdtük a pettinget. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!