Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fáj a herém? Mit tehetné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a herém? Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Mikor barátnőmmel szinte órákig smárolunk és simogatjuk egymást, utána ha már nincs velem, mindig elkezd fájni a herém... azt olvastam, hogy ez amiatt van, hogy nagyon felizgulok, de nem tudok "könnyíteni" magamon.
2009. szept. 16. 16:04
 1/9 A kérdező kommentje:

Tud valaki ez ellen valamilyen normális, használható módszert, mert azért mondjuk a suliban mégsem "könnyíthetnék" magamon?:DXD

19/F

2009. szept. 16. 16:05
 2/9 anonim válasza:
100%
ez elég sűrűn velem is megesett :D nem tudsz ellene mást tenni csak ha könnyítesz magadon vagy elviseled különben órákig olyan szar érzés mintha izomból herén rúgtak volna :S
2009. szept. 16. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt olyan, még a kapcsolatunk elején, elég gyakran. Én sem tudtam ellene semmit tenni, mostanában ritkán fordul elő, ha nagyon beindulok rá, és nagyon későn kezdjük a szexet, vagy ha egyáltalán nem is lesz. Most már elmondom neki, ha van ilyen bajom, és akkor megérti hogy mért sántítok :D De sok emberrel előfordult már, és szerintem ez természetes.

Sajnos nem tudok segíteni, de engem is érdekelne, mivel lehet csillapítani

2009. szept. 16. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre, hogy ez tényleg csak a kapcsolatok elején jelentkezik, minden új nőnél. Lehet így jelzi a farkad, hogy most menekülj :D

De amúgy tényleg elég kellemetlen úgy járni. És valóban akkor jelentkezik, ha intenzív izgalmi állapot, és viszonylag sokáig fennáll, de kielégülés meg nincs. Tenni tényleg nem nagyon tudsz ellene, max szólsz a csajszinak, hogy ez van, és hátha megoldja a problémádat. :) Én is mikor szóltam, hogy így nem lesz jó, elkezdtük a pettinget. :)

2009. szept. 16. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Velem is előfordult,és néha mostanában is.Olyankor megmondom a barátnőmnek és segít rajtam.Vagy én magamon.De ha ez sokáig fennál,és könnyítesz magadon,utána egy picit még mindig olyan érzés lesz,majd elmúlik.
2009. szept. 17. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

erről a dologról bővebben itt olvashatsz:

[link]

azt is leírják, hogyan lehet "kezelni". ;)

2009. szept. 20. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
haver nekem is volt ilyen! nekem lágyék sérvem van és mütétig nem lehetett és utána sokáig se peting se kézimunka! és ugyan így volt de ha egyxer ágyba kerültök akkor nagyon jó lesz hidd el! de ha szólsz neki mi a probléma segítenni fog hidd el csak légy őszinte!az őszinteség mindenél fontosab!
2009. szept. 20. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom hogy mikor végzünk egy jó félórán át csak fegszünk és pihenünk akor ez a probléma nagyon kicsit vagy egyáltakán nem jelentkezik. Mikor haza megy és alap hogy kisérem akkor haza érek és vagy 2 órán átt csak szenvedek vele
2009. szept. 20. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a hozzászólást, nagyon hasznosak voltak!;)
2009. szept. 23. 14:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!