Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit csinálnátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit csinálnátok ha látnátok hogy éppen egyik fiú ismerősötök masturbál?

Figyelt kérdés
Mind két esetre gondolok: Ha úgy látjátok meg ha nem veszi észre, vagy ha nem veszitek észre hogy csinálja és bementek és később látjátok meg hogy masturbál.
2009. szept. 16. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy bocsánat és fordulsz kifele az ajtón majd nem beszélsz róla. mind kettőtöknek jobb. mintha észre sem vennéd, és nem láttál volna semmit.
2009. szept. 16. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyi idős az a fiú. Inkább visszafordulnék. Nem említeném meg.
2009. szept. 16. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha jóba vagyunk, kiröhögném, hogy "mit csinálsz?? rosszasáág". De nem ez nem csúfolódás. :) Én is szoktam csinálni. :P

16.L

2009. szept. 16. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Ha tetszik a srác és/vagy a farka, miért ne néznéd egy kicsit titokban? Leskelődni néha jó dolog! És csak tanulhatsz belőle...

Ha meg lebukott előtted, akkor meg kérdezd meg tőle, nézheted-e egy kicsit, csinálná-e előtted. Esetleg be is szállhatsz később.

Ha nem jön be a srác, akkor persze gyors tipli... Ha nem vett észre, annál jobb, ha késő, akkor kérj elnézést, és ígérd meg, h nem beszélsz róla senkinek.

(pasi voltam)

2009. szept. 16. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha éppen szabad vagyok....és a barátságunk is elégmély...akk lehet besegítenék:D
2009. szept. 19. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:

16:54

Ez aranyos volt! :)

2010. febr. 10. 18:49
 7/8 anonim válasza:
100%

hát ha bejönne a fiú akkor odamennék hozzá és besegítenék neki benne.:D

biztos élvezné..:D:D

2010. febr. 11. 00:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja,ha észrevenném,hogy maszturbál,odamennék és beszállnék én is!:))))Persze,csakha nem kisfiú!:))))
2010. febr. 11. 12:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!