Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor szerelem?
Figyelt kérdés
Hát nyári meloba megismerkedtem egy lánnyal. Mindig együtt kellett dolgozzunk és nagyon jo barátok lettünk folyton hülyéskedtünk és néha elgondoltam hogy milyen lenne hogyha több is lenne köztünk mint barátság.Barátnöm még nem volt és nem is voltam még komolyan szerelemes. Most hogy a nyárnak vége van még dumálunk de naon hiányzik és ha tehetném mindig vele lennék. Minden orába gondolok rá és nem tom hogy csak egyszerüen hiányzik vagy vonzodom hozzá?????2009. szept. 16. 15:20
1/3 anonim válasza:
Ezt csak te tudod eldönteni! Ha szerelmes az ember,azt érzi :)
2/3 anonim válasza:
Aha, ezt érezzük mikor szerelmesek vagyunk!:)
3/3 anonim válasza:
Ez nem biztos, hogy szerelem. Megeshet az is, hogy csak nagyon erős vonzalom, ami nem egyenlő a szerelemmel.
Én például majdnem egy éven keresztül hittem azt, hogy szerelmes vagyok egy lányba (egyszerűség kedvéért Liza), de nemrég találkozam egy csajszival (ugyanezen okból kifolyólag Kata), és most ennek hatására már nem érzem azt a plusz Lizával szemben. De nekem még mindig az a fontos, hogy Lizának jó legyen. Annyira szeretem, hogy neki legyen jó, de annyira már nem, hogy most ezért feláldozzam magam a mittudoménmi oltárám.
Komolya kapcsolatot már nemtudom, hogy kezdenék-e Lizával, mert már kezdem megszeretni Katát... hát erre egy megoldás van: Schrödinger macskája, vagy Schrödinger's cat. Nézz utána!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!