Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináltok ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok ha a párotok nem akar szexelni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek szexelni. Van mikor nem mindig akarja a párom. Legtöbbször ráülök, kiveszem a farkát (ami nem áll). Hanyat döntöm őt és a farkát a hasára hajtom a puncimmal ráülök és csúszkálok rajta. Majd ha megmerevedett, akkor beleülök háttal és hagyom, hogy ő pumpáljom. De van mikor én szeretem ha mozgatom a fenekem. Erről mit gondoltok. Legszívesebben mindig a barátom farkán ülnék. 27/L
2009. szept. 16. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:

hát én kérdeznék még párat:

mióta vagytok együtt?

mi az a nem midnig akarja? te hányszor akarod és ő hányszor?

nincsen valami problémája esetleg?(nem feltétlen veled)

nem dolgozik sokat mostanában/nem fáradt mostanában?

... este majd válaszolok 8fele addig nem itthon^^

18/F

2009. szept. 16. 14:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Majdnem tíz éve ismerjük egymást. Az egyetemi éveink alatt csak kerülgettük egymást és ő sohasem, mert színt vallani. Ez a színvallás 2005 óta tolódott egészen 2008ig. És azóta vagyunk együtt. Amúgy 28 éves léttére elég gyereklelkű, ahogy én is. Az előző nője teljesen át akarta alakítani. :S Ki akarta verni belőle az a gyermeki csibészséget, ami miatt belészerettem. Szerintem az oka annak, hogy ilyen az előző nője kontrollja. Velem sokkal szabadabnak érzi magát. De szerintem még mindig elég gátlásos az előző nője miatt. Remélem át tudom segíteni ezen. :SS
2009. szept. 16. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:

bocsi, de ha így félig-meddig megerőszakold, akkor nem feltétlenül érezheti magát sokkal szabadabbnak.

ettől függetlenül néha nekem is bejönne egy ilyen akció. szeretem az aktív nőket:)

2009. szept. 16. 14:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy elég nagytermészetű srác nem veszi megerőszakolásnak. :S Nagyon tetszik neki. :S Egyre jobban...
2009. szept. 16. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
mi az a "nagytermészetű"? :)
2009. szept. 16. 14:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Van saját elképzelése és tipikus férfi, de nem a Sergio Santos féle, hanem pl. Alan Wilder 1986-89 közt. :DD
2009. szept. 16. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha az én párom nem akar szexelni akkor nem csinálok semmit...Nem erőszak :) Amúgy még nem fordult elő az,hogy ne lett volna kedve hozzá,inkább én vagyok aki fáradt néha az ilyenekhez :)
2009. szept. 16. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:

ha nincs kedve hozzá, akkor nem csinálom.

bár nálunk még nemvolt olyan, h nelett volna kedve, de mi nemis szexelünk minden nap.

2009. szept. 16. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:

első kommentelő vagyok:

sztem ha még rágódik a régi kapcsolatán az régen rossz, és inkább csak "póttermék" vagy, inkább azért "tart" hogy ne gondoljon az előzőre. ha ezt így folytatjátok akkor sztem nem lesz jó vége. le kellene vele ülni beszélgetni és ŐSZINTÉN kellene hogy beszéljen a problémájáról. am ahogy ovlastam a többieket... igen... az elég ritka ha a pasinak nincsen hozzá kedve, és hát őszintén szólva nem is jó jel

2009. szept. 16. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
na mondok én is valamit az én bnöm pl nem szeret lovagolni és nem is tud mindig én mondom neki mert én nagyon szeretem ha sellmi dolgom csak rajtam izzadnak :D de ö nem tud lovagolni egyzserüen ki akarja törni a farkam....nemigen megy neki a mozgás lehet hogy neked is ezzel van gond? 18F
2009. szept. 17. 16:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!