Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 A kérdező kommentje:
Igazából elbizonytalanodtam! Nekem nagy a mellem, szerintem a fenekem is formás, de nem értem hogy miért nem számít nektek a mell.
2013. márc. 17. 18:58
12/15 anonim válasza:
a nagy melled is ugyanúgy érdekel, mint a feneked. De a legfontosabb mégis az intelligencia :)
13/15 anonim válasza:
Azért kérdező, mert sokaknak sokkal szexibb egy formás kerek, kemény feneket látni, amihez pedig közel van a... :) Meghát egy feneket jó érzés fogdosni és "bárhol" megteheted, míg egy (kettő) mellet nem :P
14/15 anonim válasza:
Én mellpárti vagyok, hogy egy szavazat legyen a nagy domborulataidra is. :) De amúgy az igazából egy akarom mondani két bónusz.
15/15 anonim válasza:
Mindkettő! De leginkább az összhatás, amiben az alak, az arc is bele számít.
De nekem a belső is számit, mert lehet a legjobb nő ha nem értjük meg egymást!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!