Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mennyi a max idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mennyi a max idő amit kibírtok szex nélkül?

Figyelt kérdés
már 3 hónapja vagyunk együtt, de csak novembertől szedhetek gyógyszert, kibírnátok szex nélkül addig?
2009. szept. 15. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
5 perc XD
2009. szept. 15. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom 3 évet várt rám...

Ha nem bír ki pár hónapot, akkor ott már baj van...

Akkor ott kell hagyni, mert ha szeret, akkor kivárja!

"Aki siet, az menni akar...!!!"

2009. szept. 15. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok 18/L

remélem azért nem baj, hogy írtam, hogy nem vagyok fiú:P

2009. szept. 15. 20:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért uram bocsá, ha találsz olyan pasit aki kibírja 3 hónapig anélkül h idegbajossá ne válna akkor majd mutasd be, jó?! Szóval azt fogja tenni h szépen segít magán, de neked is lehetne annyi fantáziád h segítesz neki kézzel, szájjal vagy amid van.
2009. szept. 15. 20:42
 5/12 A kérdező kommentje:

20.40 :D dehogy baj :D minden válasznak örülök :D

20.42, szoktam neki "segíteni"

2009. szept. 15. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

20:40-es vagyok:D

Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy kibírja-e addig, hogy ne csalja meg vagy ilyesmi...:D

szóval persze hogy segít magán:)

az természetes, de vannak olyan szemét "férfiak", hogy nem bírják ki szex nélkül, nem elég nekik a kézi munka! szóval erre gondolt a kérdező szerintem:P

2009. szept. 15. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:

2 napot simán.

Amúgy a "szex" lehet egy simogatás, fürdetés vagy egy kis kézimunka is. De úgy is össze lehet bújni, hogy nem leszünk rögtön egymás bőrében...

2009. szept. 15. 21:08
 8/12 anonim válasza:
100%
Mert egy lány meddig bírja? :D Nálunk spec. én vártam a páromra, mert fitymaszűkülete volt és műteni kellett. Szeretem, kibírtam. Ennyi :D
2009. szept. 15. 21:11
 9/12 anonim válasza:
én is várok.....de csak ha kell
2009. szept. 15. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és távkapcsolatban élek már lassan egy éve.Így néha 2 hét szexmegvonás van,de mivel nagyon szeretjük egymást,mindketten kibírjuk,persze nem rajongunk a távkapcsolatért.Ő segít magán,ami még egészséges is(persze vannak hátulütői ennek a szokásnak is).Amikor meg találkozunk,kiéljük a vágyainkat :D
2009. szept. 15. 21:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!