Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltaok az osztaly tarsi szerelemrol, mukodhat a kapcsolat?
Igen ha szakítotok az kellemetlen lesz. Mindenki ezt mondja a munkahelyi, osztálytársi meg hasonló kapcsolatokról. Mégis mindenki csinálja. Vágj bele, ne a szakításra koncentrálj egy olyan kapcsolatnál ami még el sem kezdődött.
28/F
Én benne voltam/vagyok egy ilyen kapcsiban.(Még a suliban összejöttünk és a mai napig tart a dolog)Lány vagyok és 21 éves:D
Lehet nem fogok sokat segíteni ,de benne van a pakliban:D
Hátránya:
Ha volt a veszekedés az egész oszt.tudott róla.
Hisztis pasit fogtam ki és ha szünetekben kevés időt töltöttem vele hisztizett.Mert én akkor inkább a barátokkal szerettem volna lenni,de persze vele is voltam ugyan annyit.
Inkább csak a suliban mindenki előtt élitek az életeteket,nem mindig tudtok majd csak 2-be lenni.A délután meg a hétvége nem mindig megoldható.
Előnye:
Minden nap láthatod.
Dolgozat íráskor segítettünk egymásnak.
Ha ő hallott v.mi jó pletyit ,amit én nem akkor azt megbeszéltük.:D
Én 17 éves voltam, amikor a párommal összejöttünk, ő egy évvel idősebb nálam, osztálytársak voltunk középiskolában, és nagyon jó barátok voltunk előtte. Most 24 vagyok, még mindig együtt vagyunk, a házasságot tervezzük. Tudom, hogy 10-ből egy ilyen kapcsolatnak happy end a vége, és mi is féltünk, hogy egy esetleg szakítás után tönkremegy a barátságunk, de megérte kockáztatni.
Szerintem hagyatkozz az érzelmeidre, ne az eszedre. Ha a józan eszemre hallgattam volna, akkor ő most nem lenne mellettem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!