Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lánynak aki elég fejlett lehet orgazmusa? Vagy ez nem korhoz kötött csak legyen érett?
Figyelt kérdés
2008. jún. 9. 22:18
1/7 anonim válasza:
sya! Miért ne lehetne? csiklói az biztos lehet, csak tudni kell jól ingerelni...xD nem korhoz kötött dolog ez ....
2/7 anonim válasza:
már születés után nem sokkal beinduul az autosexualitás, szal nyugi, 15 évesen már lehet :D
de próbáld ki magadnak, hogy jó.
3/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne, ez nincs korhoz kötve, viszont hüvelyi orgazmusa nincs mindenkinek.
4/7 anonim válasza:
Ovisok is játszadoznak magukkal... 10-13 évesen már a lányok nagyrésze... És a csiklói orgazmushoz nem fizikai fejlettség kell, hanem lelki
5/7 anonim válasza:
Még érettség sem kell szerintem, mert én tisztán emlékszem, hogy az első orgazmusom 7 évesen volt...:) Minden kisgyerek játszik magával, nekem egész jól sikerült.:)
15 évesen lehet orgazmusod, csak ügyesen csináld, esetleg használj segédeszközöket, de a legjobb, ha férfivel csinálod!
Petranova
6/7 anonim válasza:
Vitatkoznék. Igenis lehet mindenkinek hülvelyi orgazmusa, mivel mindenkinek van g pontja.
ihv
7/7 anonim válasza:
Csak az a gond, hogy a hüvelyi orgazmus meg a G-pont orgazmus nem ugyanaz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!