Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért félnek a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a lányok a popsiszextől?

Figyelt kérdés

Nekem eddig 4 bnőm volt, de egyikőjük sem akarta kipróbálni!

Félnek tőle?

Vagy én nemtudom!

Suliba meg azzal jön mindig egy srác, hogy ő már az összes barátnőjét seggbe...

Lehet, hogy csak kamuzik..de az is lehet, hogy csak én nem tudok kifogni egy olyan lányt, aki bennelenne a popsiszexben!?

2009. szept. 15. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Barátocskám! Dugj fel egy karót a segged.be, húzogasd. Na? Dereng már valami?
2009. szept. 15. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Próbáljuk ki csillagom! Összejövök én veled! A szexet pedig úgy fogjuk kezdeni hogy a műbrémmel megcseszlek hátulról! Na benne vagy fiam?
2009. szept. 15. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
Azért félnek,mert rohadtul fáj.
2009. szept. 15. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
98%

képzeld el...amit neked huzogatnak vmit a segglyukadban...na szted milyenérzés?

a pasik folyton rinyálnak, h jajj a csajom eztnem, meg azt nem....de sosem gondolnak bele fordítva. h ez milyen érzés lehet.

2009. szept. 15. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
és lepontozott egy pasi, fogadjunk, aki pont így gondolkodik, ahogy leírtam...:D fáj az igazság, mi?:D balf@sz:D:D
2009. szept. 15. 16:08
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Attól, hogy te itt lepontozol mindenkit, azért még jól $eggbe kéne kúrni téged is aztán meggondolnád legközelebb hogy ne kérdezz HÜLYESÉGEKET!
2009. szept. 15. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
98%
P.csának kell erőltetni valamit, amit a másik nem akar? Ha szeretek valakit, nem erőltetek rá semmit, sőt mivel tudom, hogy fáj, illetve milyen mellékhatásai vannak/lehetnek fel se hoznám neki.
2009. szept. 15. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

A haverod nem lehet, hanem biztos hogy kamuzik.

Van ugyan olyan lány akinek bejön, de náluk is hangulatfüggő, inkább 5-ből 1, mint 4-ből 4.

2009. szept. 15. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én pl félek h elgyengül a záróizmom és 45 évesen beszarok a metró közepén..
2009. szept. 15. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, kipróbáltuk a férjemmel, mert én is kíváncsi voltam, de rohadtul fájt, ezért megbeszéltük, hogy többet nem csináljuk.

Egyébként meg a haverod tuti kamuzik, mert a nőknek egy nagyon kicsi része hajlandó csak belemenni, én is csak sok év házasság után mentem bele. Szerintem ez amúgy is egy olyan intim dolog, hogy mi nők nem csináljuk akárkivel.

2009. szept. 15. 18:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!