Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció elött pár nappal tényleg lehet védekezés nélkül szeretkezni? Nem lesz belőle baj? Illetve kicsi az esélye? Tényleg?
Figyelt kérdés
Az oldalon olvastam egy ilyen választ hogy kicsi az esély a terhességnek,és lehet akár védekeszés nélül..És csak érdekelne,hogy tényleg igy van-e.2009. szept. 15. 15:05
1/8 anonim válasza:
Szia!
Egy két ap előtte és utánna..
Egyébként nincs baj máskor sem, csak amikor a két mesi között érzed, hogy kicsit megduzzad a pocid, feszül a melled, vagy érzékeny a mellbibód.. Vagy valamilyen különleges érzésed van... Nos, ha nem szeretnétek babát, akkor védekezzetek.. :)
3/8 anonim válasza:
Nem igaz. Szerintem az oldalon levő emberkék 99,99%-a is ezt mondaná. Ne arra az egyre alapozz. Keress csak utána rendesen, mindenki azt írja, hogy teherbe eshetsz, de biztos találsz olyat is, aki teherbe is esett.
4/8 anonim válasza:
Vannak olyan nok, akik egy sima erzelmi hatasra is peteerest produkalnak. Ez azt jelenti, hogy _akarmikor_ teherbe eshetsz. Persze akad olyan is, akinek egyaltalan nincs peteerese...szerintem nem akarod egy terhesseg kockaztatasaval kiprobalni, melyik kategoria vagy, ugye? :)
5/8 anonim válasza:
Mennyire kicsi? Azért nullánál több nem? Megkockáztatnád?
6/8 anonim válasza:
kicsi az esélye, igen, de nem 0%. inkább kockáztatsz és rettegsz a kövi menzeszedig, minthogy felhuzass egy rohadt óvszert, vagy felirass egy tablettát?
mellesleg anyám ígylett terhes. pedig a menzesze órára pontosan működött
7/8 anonim válasza:
csak annyira kicsi az esélye, hogy én igy vagyok most épp két héttel szülés előtt :))
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)Nekem eszemágában sincs védekezés nélkül,csak kérdeztem,hogy menyire igaz ez a dolog.
2009. szept. 20. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!