Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha barátom már nem vonzódik úgy hozzám, mint az elején? Már nem mászik rám, nem kíván,1-2 hetente szeretkezünk?
hát először is nagyon sajnálom a dolgotokat! szörnyű látni, hogy majdnem minden kapcsolatban előjönnek ezek a problémák - és aki azt mondja, hogy nem az hazudik, az tuti!
lassan eltűnik az új varázsa és jönnek a 7köznapok szürkeségei, mint nálatok is, hisz 4 év az igen csak hosszú idő már.
valamilyen pszichológiai lapban olvastam, hogy ez mindenkinél bekövetkezik, csak mind a két félnél egyszerre kell, hogy jöjjön. ti nem egyszerre értek a kapcsolatban, te még nem vagy annál a stádiumnál, ahol a partnered és ez nem jó. vagy elfogadod és beletörődsz, vagy addig emészted magad, amíg lépni nem fogsz valamerre.
előbb-utóbb meg fogod unni, hogy csak Te próbálkozol és csak Te akarsz kitörni a szürkeségből és lassan Te is megnyugszol, és átértékeled a dolgokat! a döntés rajtad áll, próbálkozol? , beletörődsz?, vagy lépsz????????
mindenesetre kívánom Neked a legjobbakat! és hidd el, teljesen át tudom érezni a helyzeted! még én is a DÖNTÉS előtt vagyok!
Én is ebben a helyzetben vagyok..
Sajnos, nállunk már odáig fajukt a dolog, hogy most volt 4 hónapnál kicsit több, hogy hozzám sem ért...
És ez fáj a szívemnek és a lelkemnek... A testemnek hiányzik...
De valamiért oda értem, hogy sajnos nem is kívánom őt...
Szerintem én rossz irányba indultam el, de ideiglenesen nagyon jó megoldást találtam.. De tudom, hosszú távon, nem jelenthet boldogságot.. Hogy ne legyek ilyen relytájes, elmondom, hogy találtam egy másik férfit..
Imádok vele lenni..
Igaz nagyon ritkán 2-3-4 hetente tudunk találkozni, de napi kapcsolatban vagyunk..
Szeretek vele lenni.. Elég a közelsége, és a tekintete...
Mikor átölel..
Mikor megérinti az arcom.. Megfogja a kezem...
és még sorolhatnám...
Törődik velem...
És imádjuk egymást..
Tudom ez nagyon elitélendő, de boldog akarok lenni..
Nekem kell, hogy szeressenek.. fontos, hogy foglalkozzanak velem..
De te választhatsz másik utat is..
De hidd el, én mindent megpróbáltam, hogy változtassak rajta.. És nem megy..
Fel nem tudom fogni, miért elég neki ilyen ritkán a szexuális kapcsolat...
Kedves kérdező!
Megkérdezhetem, hogy hogy alakultak a dolgaitok?
Sajnos ugyanebben a helyzetben vagyok. :(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!